Presentation

Hej hej!
 
Jag heter Malin är 14 år. Jag bor i Jönköping med min familj. Jag rider 1 gång i vecka + är ute i andra stall 1-2 gånger i veckan! Min blogg handlar om min vardag och ridning! Hoppas ni gillar den :D
 
Jag rider på onsdagar på ridskola. Alltså 1 gång i veckan :D Jag har ridit i 6 år, snart 7. Har tävlat en häst som heter Chicago.
Chicago - född 1994 - är en korsningponny som finns på min ridskola.En skäck!♥ Han är 140 i mkh. Han är jätteduktig på och hoppa, och ridas i allting! Har tävlat honom 4 gånger. :) Ska nog inte tävla han så mycket mer, ska satsa på en annan, finns länk till den hästen i menyn! Här är Chicago:
När jag inte är i örks är jag i  jfk & vissmålen!
Jag spelar fotboll 2 gånger i veckan nu på vintern. På sommaren är det serie och då blir det en match i veckan också. Jag spelar inner mitt om ni ville veta haha :D Har tränat fotboll sen jag var ca 7 år! (tror jag?!)
 
Jag gillar också att fota! Har en system kamera som heter Nikon D1200 tror jag. Använder bara det man fick med när man köpte kameran, och den kameran är BÄST! Man kan filma, ta kort (såklart) lägga på effekter m.m! Ni kommer få se mycket bilder av den kameran :)
 
 
Om ni vill veta något mer är det bara att fråga! :)
/Malin