Mejlar med horsespot..

.. glad och nervös på samma gång. GUD va kuuuuuuuuuul! :D
 
 
 
 

Va meeeed!

http://epicfaiil.se/2013/september/ny-tavling.html#comment
http://epicfaiil.se/2013/september/ny-tavling.html#comment
http://epicfaiil.se/2013/september/ny-tavling.html#comment
http://epicfaiil.se/2013/september/ny-tavling.html#comment

Sky full of lighters

Vi

Min dag

Hej! Rubriken kommer om och om igen men kan inte komma på något annat.
 
Gick hem från skolan idag, har jätteont i magen och ligger helst kvar i min säng hela veckan som det känns nu. Men det går ju tyvärr inte... Är jättehungrig, åt lunch i skolan sen gick jag hem. 
Ikväll blir det nog ingen träning, känner inte alls för det efter denna veckan, är helt död i hela kroppen och orkar typ inte gå upp för trappan. Fick också för mig att lyssna på HH nu, så får väl bli det och lite mat änsålänge. 
 
Bilder från i lördags kommer senare, blev några i hagen. Inte så bra ljus men lägger upp dom oredigerade endå, dom blev helt ok :) 
Hörs!
 

LEDSEN OCH ARG

Allt har hänt idag känns det som. 
Matchen gick JÄTTE dåligt och skämdes för att det gick så dåligt. Vi spelade 9 manna, hade en "skadad" och ja det gick inte bra helt enkelt. Typ hela laget gav up efter hela matchen, alla va irriterade på mig för att jag ropade att de skulle täcka spelare, jobba hem, gå på bollen... Mycket tjat i omklädningsrummet, så duscha snabbt och skynda sig från att komma därifrån...
 
Har inte gjort något annat speciellt idag. Imorgon är det måndag, träning på kvällen.
Har 0 inspiration till vad jag ska skriva idag, men det kommer väl. :)
 

Inköp från Hööks

Var bara ute efter ett par strumpor, men det blev lite mer ;)
Svata strumpor 49 :-
Pippi strumpor (tjocka) 49 :-
Gråa ull sttrumpor (såååååååååååhär sköna!) 89 :-
Mössa 29 :-!!!!!!!! 

Dagen

Gick upp vid 9, då jag igentligen skulle åka hemifrån, men min klocka gick fel... Hann ändå ut i tid.
Klockan 10 va det samling, så red jag och 4 pers till ut. Red Marabou, trodde att han skulle va tittig och rädd för lite allt möjligt som finns där vi red men det var han inte! Lite rädd för en bil, annars var det lungt!
 
Vi red till utsikten, var jättefint där. Lät honom springa när vi galopperade eftersom han skötte sig och stannade när jag ville det.
 
Sen tillbaka till stallet, ge mat och släppa ut Marabou i hagen. "paus", åka tillbaka nu klockan 7. Trodde vi skulle ta in hästarna, men det är tävling imorgon och då skulle vi tydligen inte det. Så det var bara att lägga ut hö i hagen, och fylla på deras badkar med vatten som de alltid lyckas välta. tycker att det är konstigt... När man fyllt på vatten nästan ända upp (ja, det behövs. Ca 20 hästar i hagen), och kommer tillbaka några timmar senare, är allt vatten runt om badkaret och inte i... MEN ändå står badkaret upp, så det måste lärt sig hur man puttar omkull det och hur man får upp det igen.. Smarta!
 
Har ätit, duschat och ätit lite godis. Kollar på en jättebra film (paus just nu), så ska kolla vidare på den. Kanal 4! 
Imorgon ska jag spela match, är inte taggad inför det för jag har så himla ont i låren, funderade på om jag verkligen skulle va med, men måste det.... får väl se hur det går.
 
Tog bilder med kameran, men har inte lagt in dom på datorn och hinner inte, för nu börjar filmen! Kommer något litet inlägg senare, stay updated!
 
 

Ska gå på ONE DIRECTION

En kompis fixade biljetter, ska bli så himla kul - både att gå till konserten och att shoppa ;) Hollister nästa!
Vi sitter på den rosa delen, sektion 131! 




Hitta mig

INSTAGRAM - malinwallins
 
 
FACEBOOK Malin Wallin
KIK malinss
TWITTER malinwaliin (tror jag?)

Shoppaarrrrr




MEDRYTTARHÄST m.m

Högst upp på Vill ha listan = medryttar ponny.
Har velat ha det jättelänge, och när man varit med andra kompisar som har det blir man ju ännu mer sugen..

Min vecka har varit väldigt jobbig, med alla träningar, hälsovecka... ja.
Igår hade jag skoljoggen, kom runt på typ 20 sekunder snabbare, men haltade in i ål och hade så HIMLA ont i knät. Bandage på det, gå hem och sen ladda om till match. Knät kändes bra när jag gick hemifrån men när jag rört på det lite gjorde det ont igen, vet inte vad om är "fel" men hoppas det blir bra snart...
Matchen förlorade vi med 0-1, riktigt synd va en viktig match! 
 
Idag dagen efter allt det har jag så himla ont i låren och knäna man kan ha, så blir inget speciellt idag, jag ska bara va hemma och vila. Imorgon ska jag ut till stallet, har helgjour och uteritt med några (vi blev typ bara 5 stycken). Kommer bli jättemysigt men kallt <3 Hoppas jag får Hoffman eller Chicago, men det blir väl bra vem jag än får! 
Har också stalljouren så blir en hel dag i stallet :) 
 
 

Galopp

Passet på Chicago igår gick ut på galoppfattningar. Jätte roliga övningar, och Chicago är ju bäst på galopp så det gick jätte bra ;)
 
Vi red iallafall serpentiner, första bågen i trav. Vid medellinjen skritt. Sen hela bågen i skritt tills man kom till medellinjen igen och där fattade man galopp, sen gjorde man det igen och igen! Gick SUPER! :D
 
Sen red vi på volterna och gjorde halva volten i galopp, en fjärdedel i trav och en fjärdedel i trav. Sen red vi så runt och runt, bytte varv! 
 
Inte så mycket att säga om ridpasset, men har inte ridit Chicago på typ 2 år och det va jättekul att göra det igen <3 Red nästan alltid honom i min förra grupp (vi va färre då), men får han inte lika ofta nu! 
Har 4 rosetter med honom!
 

Skoljoggen

Hej, hann inte uppdatera imorse eller igår efter ridningen. Men nu så!
Sprang skoljoggen nu, vet inte min tid men den blev väl hyffsat bra! Kom hem med ett bandagerat knä, min knäskada sen tidigare och känns stabilt att spela ikväll... Vet inte hur det kommer gå. 
Är iallafall hemma nu, sa hejdå till beckis, ska äta och sen vila lite innan match. 
Håller på att skriva ett inlägg om ridlektionen igår, så det kommer upp lite senare!
 

Godmorgon

Skönt med sovmorgon, sova en extra timma! 
Gå upp, käka, gå till skolan. I eftermiddag har jag utvecklingssamtal sen åker jag till stallet! 



Sova nu! Imorgon..

.. börjar jag halv 10 = 1 timmes sovmorgon;-) godnatt!


Mitt år 2013

vad har hänt igentligen? Vid nyår, 1 januari 2013 sa jag att jag skulle starta minst 5 tävlingar i stallet, och hur gick det? 
har startat EN, snart 2. men hoppas på att jag kanske kan ta nån dressyrtävling också, men vi får se. 
Julklappshoppning blir det nog också, men det är ju längre fram.
 
Januari bestod ju mycket av jullov, julen var förbi och man hade firat nyår. Då red vi INNE, men handskar, underställ under ridbyxorna, tjockstrumpor i i skorna, och fryst underlag att rida på. Hände inget speciellt den månaden, det var kallt och jag hade inte riktigt kommit igång med varken ridningen eller fotbollen.
 
Började istället längta efter min födelsedag - 4 februari. Högst upp på min önskelista stog en häst, men tyvärr fick jag inte det haha (förvånade mig inte). Inget intressant hände då heller. Ganska tråkig böran av året nu när jag tänker efter.
 
Mars & april var inte eller något speciellt med.
I maj startades bloggen, 2013-05-14 skrevs min presentation och att en blogg var igång igen. Hade ju bytt bloggar väldigt mycket tiden innan sverigeponny, men denna gången bestämde jag mig för att stanna kvar, fixa till en design jag verkligen gillade, och förberedde med massa bloginläggs ideér. Och det gick bra, och det blev bättre och bättre. Nu efter ett halvår har statitiken stigit från 2-80+. Tycker det är en helt ok statistik, men klart jag vill ha fler läsare ;)
 
Juni blev det sommarlov, säga hejdå tillklassen men trägga dom efter sommaren igen. Jag hade många planer för sommaren, och hade längtat jättelänge efter sommaren 2013! 
Ett minne är ju Eskilscupen - som jag gärna gör om! Det var 1-4 februari, en helg jag aldrig glömmer! 
 
Och nu, är det september. Man märker att det börjar gå mot höstmånaderna nu! Man får ta på sig en extra jacka/tröja i stallet, det ryker från munnen på morgonen när man går till skolan. Kallt men mysigt så man får ta på sig stickade tröjor, halsduk och vantar <3
MASSA bilder från januari-september, enjoy!
 
oförglömlig tävling, Hampus♥
 
 
RIXFM FESTIVALEN, 
 
 
 
 
 
 

PRAO vecka 12-13

Prao har jag bara haft i 6:an och jaa.. EN DAG. katastrof tyckte allihopa, men nu i 8:an har vi 2 veckor. Det kommer bli så himla kuuul! 

Tänkte länga på vad jag ville ha, och kollade endast efter stall, om det var någon jag kände i jönköping som man kunde vara hos. Hittade ingen, men bestämde mig för JFK.
När mamma kom hem från Mjölby en dag, och hade träffat en släkting (tror jag) som hade berättat att hon hade en gård där hon födde upp hästar, och att jag fick komma och rida när jag ville. Trodde detta var i jönköping först, men fick reda på att det låg enda nere i Helsinborg... 
 
Några dagar och jag tänkte, kan man inte praoa i en annan stad? Jag skickade ett meddelande till våran studievägledare på facebook, och hon sa att man fick praoa någon annan stans än jönköping, bara man fick för sina föräldrar och de man skulle till, betalade resan själv och lämnade in en ledighetsansökan! 
Lätt som en plätt, så hoppas verkligen att jag får och kan vara där nu! jag VET att det är långt till vecka 12-13 men ni ser ju hur snabbt detta året har gått. ;)
 
Om det inte skulle funka att vara i Helsinborg, kommer jag vara på JFK. Men hoppas verkligen på hsb, skulle va så sjukt kul :)
 jag avlider va snygg han ärrrrrrrrrrrrrrr <3333333

Pannkakskalas

Hej, kommit hem från skolan nu och är med en kompis. 
Inget speciellt händer idag, göra en läxa som jag inte fått och fick ingen ny av min tjuriga lärare. Skriver ordentligt senare, vi hörs!




Eggooooo


Bra ridövning!

Hej! En bra ridövning (tycker jag) är en hoppningsövning jag rider ibland.
Det du behöver är endast 2 bommar!
Du lägger ut som i line med varanda, på en långsida av din ridbana/ditt ridhus med valfritt mellanrum, men det ska va ganska långt imellan!
|                                       |
|                                       |
|                                       |
 
typ sådär haha. 
Sen kommer ni på galopp och ska hitta jämna språng imellan först. Ni måste stå i lätt sits, för att se att ni kan länga och korta galoppen utan att sitta ner.
 
Så ni räknar hur många HELA galoppsprång det är imellan utan att bromsa eller gasa på hästen. 
När du fått fram hur många galoppsprång du får i "normal" takt, ska du ta bort 1 galoppsprång (länga galoppen) och lägga till 1 galoppsprång (korta galoppen).
 
Tycker detta är en nyttig övning och den kan hjälpa dig sen när du lägger upp bommarna till högre hinder! 
Denna övninger red jag på marabou, och efter ett tag lyssnade han bättre och sprang inte bara över bommarna utan jag fick mer kontroll!
 

NY DESIGN igen

Hej! Efter som det är höst snart, har jag tagit fram nya färger som min blogg kommer vara i. Skickat ett mejl till Emma, får se om hon kan fixa det eller inte :) Annars får jag försöka göra det själv haha... 
 
I helgen är det rea på Charlies och jag är sååå sugen på Tretorn ridstövlarna! Dom svarta är så himla snygga, lite annorlunda men jag gillar dom! Dock kostar dom ganska mycket, och vad jag läst om dom kanske det inte är värt det... Aja!
 
Idag på morgonen hade jag halv panik, visste inte om vad klockan va förrens mamma kom upp och sa att den var 8 = en haltimme kvar tills jag börjar. När jag kom ner och skulle lägga fram nyckel och mobil så jag inte glömmer det, hittar jag inte min nyckel.. Sprang runt som en dåre och letade efter den, i mina väskor jacka byxfickor, men hittade den inte någon stans. När jag gett upp och tänkte att jag måste iallafall hinna äta frukost, låg nyckeln där på en fönsterbräda. Mitt framför ögonen. Hann till skolan med 3 min kvar till start, erkänn snabb ;)
 
Äta något nu, sen tror jag faktiskt att jag ska sova lite... Måndagen TÄR på krafterna (vi skyller på måndag) och jag orkar knappt hålla uppe ögonen. Imorgon är det inte heller något speciellt schema, utan det börjar på onsdag. (hälsovecka). Är inte super taggad inför skoljoggen, men är bra på att springa så det kommer nog gå bra ändå! 
Vi hörrsss!
tycker alla ska lyssna på denna låten, särskilt texten!! Skulle kunna somna till denna låte, vakna till den eller bara gå och ha den på repeat hela tiden. 

Vecka 39

Hinner inte göra en bild, så det får bli vanlig text!
Måndag: idag då, vart i skolan och skulle tränat med vrickade till min fot när jag hoppade trampolin så går inte på träningen!
Tisdag: Skola, PLUGGA
Onsdag: skola, plugga innan jag åker till stallet!
Torsdag: skola, match! 
Fredag: skola, inget speciellt
Lördag: inget bestämt
Söndag: fota hästtävling!

Älskar mina armband

Har alltid på mig dom, och de glada färgerna är fina till alla kläder! Från smyckes affären & det blå från Ur&Penn! 


Hemåt igen




Allt & inget

Min nästa tävling kommer blir den 20 oktober (tror jag det var?). Länge tills dess, men det fanns ingen tävling på hemmaplan något datum innan. 
Klubbhoppning blir det denna gången, Hoffman eller Chicago. LD clear round kör jag på, har inte tävlat på länge och det ska bli kul att komma igång igen. Kommer bilder därifrån!
 
I veckan nu blir det hälsovecka i skolan = massa idrott, skoljoggen m.m. Ridning på onsdag, fotbollsträning måndag och match på torsdag.
 
Matchen slutade 1-1, har kommit hem ätit och nu bloggar jag. Har inte alls mycket tid på mig att skriva nu, så packar ner datorn och tar med mig så att jag kan skriva till er! 
 

Alldeles för sent att gå och lägga sig

Jag vet. 
Men har kollat på film med mamma och pappa. Imorgon spelar jag match, inte så taggad inför det men det kommer väl? Har så himla ont i magen också, sö vi får se imorgon morgon. 

Nu ska jag lägga mig i mina Gripsholm lakan, så snyggt 😍 Godnatt alla fina! <3





Ingen har väl missat Miley...

Tycker hun var mycket mycket MYCKET finare innan, hennes hår va perfekt och sen poff är de borta.
Hennes musikvideo tycker jag bara är äcklig och det är fel sätt att söka uppmärksamhet på...
Älskar låten men musikvideon... usch

tenhults naturbruksgymnaisum

Hej, min app slutade funka idag så kunde inte uppdatera er i dag på morgonen utan tog chansen att ligga kvar i sängen så länge som möjligt.
Hade gjort 2 tidsinställda, men bara ett kom upp.
Hade skrivit ett inlägg "större än nellie berntsson" men det har inte kommit upp...? Får ta och skriva om det.
 
Kom hem från Tenhult för ca 60 minuter sen. Varit på öppet hus på deras gymnasie där, tenhults naturbruksgymnasium *långt att skriva* och säger bara en sak.. Ridhuset var jätte stort, ljus och hade en spegel på hela kortsidan, så himla fint! En utebana och stort fint stall med JÄTTEfina hästar. Personalen som var där var trevliga, skulle lätt kunna gå där till gymnasiet sen :)
 
Mamma är på stan, Jenny spelar och pappa dömmer = hemma själv. Ska snart ta något att äta, ligga i soffan och bara ta det lungt. Behövs somsagt efter denna veckan och inför nästa.. 
 
Nu ska jag tvinga med mamma till willys eller något så jag kan få lite godis.
 

Svar på frågestund del 1!

Vilken bok läser du nu och vad handlar den om? Läser bara en engelsk bok i skolan som engelskauppgift, handlar om 3 ungdomar som ska hota sin lärare så han slutar på skolan...?
Vilken är den bästa engelska boken du har läst? Five on a tresure island! tror jag den heter!
När ska du få en ny cykel?  när pappa betalar den åt mig ;)
När är din nästa hopptävling? Det har inte kommit ut datum än, men snart hoppas jag!
Vad skulle du göra om du vann 10 miljoner? köpa en egen häst, köpa lite dyrare finare kläder, gör om mitt rum, familjen kanske skulle få nåt men annas skulle jag spara ;)

 

vad är det jobbigaste du har varit med om? hm, när man verkligen gillar *gillade* någon, som man skulle träffa men det visade sig att personen gick från tjej till tjej. 

 

Vill du ha en egen häst? JA! mer än nåt annat!!
Hur länge har du bloggat? 4 år
Hur många läsare har du per dag? just nu har statistiken gått ner väldigt mycket bara för att jag inte bloggade så bra, så nu ungeför 40, men innan ca 100 :)
Vilka bloggar läser du? www.nellieberntsson.se www.jjennymw.blogg.se www.juliahofsweden.se

 

Hatar du verkligen nattstad bloggar? "hatar", jag fastnar sällan för nattstad bloggar och tycker de ser ganska slarviga ut.

 

Vad tycker du är roligast att rida, c eller B ponny? C, är way to big för b ponnys!
Storhäst eller ponny? Hoppning eller ridning ponny,hoppning eller ridning? För att rida hästen bra i hoppning behövs "bas" ridning också, men HOPPNING

 
UNDERBAR låt!... 

ändrade planer

Imorgon åker jag ut till Naturbruksgymnasiet med en kompis och kollar på anläggningen!
Ett inlägg med några svar från frågestunden kommer, och live uppdate! 
Godnatt! :)
 

0 inlägg

Hej, jag sa att det skulle bli bra uppdatering idag, men ni ser hur det gick.
Haft korta raster = inte hunnit skriva något
När jag kom hem gjorde jag och min kompis oss iordning och åkte till friadalen. Tro det eller eh, men ELLEN rörde en fotboll! haha händer INTE ofta. 
Åkte därifrån ganska snabbt, var ganska tråkigt. När jag kom hem städade jag mitt rum lite, sorterade smink och la i nya lakan i sängen. Pappa hade gjort tacos som vi åt, och har kollat på idol ända sen klockan 20.00.
 
Idag var också den dagen jag skämde ut mig för halva 7:an, hade orgentering i 3 graders väder, vrickade foten och träffade ännu en icketänkande människa.
Kollar på färger till ögonbryn, vill färga mörkare och ska nog göra det. De får inte bli för mörka, det kommer bli så himla fult isåfall... 
 
Har ont i magen & längtar verkligen efter att få lägga mig i min säng, sova ut imorgon, tackade tillochmed nej till att äta frukost på stan! Ingen match i helgen = vila. Skönt, efter denna veckan.
 
Nästa vecka har vi hälsovecka i skolan, blir väl något annorlunda då. Skoljoggen på torsdag...
 

Vet heller inte vad som händer med blogg.se. kan varken få upp bilder eller ställa in tidsinställda. Hm? Så förlåt för det.
 

Godnatt!

Godnatt

Får hoppas att detta inlägget kommer upp. Har blivit klar med installationen av nya iOS7 på mobilen, tagit så himlans lång tid... Från klockan 11 till 5, då va den klar & jag har äntligen lärt mig att hitta :) Designen tycker jag liknade samsungs... Men den va cool! 

Imorgon är det fredag, ÄNTLIGEN. haft studiedag en dag denna veckan men känns endå som att detta har vart den segaste i hela 8:an. Startar dagen med ett orenterings pass i skogen klockan 9, kommer frysa såHÄR mycket, men det är nog skönt endå. 15 minuter på att ta sig tillbaka till skolan + byta om + hämta böcker i skåpen och upp för alla trappor till engelskan. Kommer jag hinna? Naee tror inte det ;) 

Imorgon ska jag försöka köra lite live uppdatering, med lite bilder och så :) Ellen kommer nog hit på morgonen innan orgenteringen, hoppas jag är vaken när hon kommer haha! 

Godnatt! 



Marabou 2013-09-18


Hoppningen på Marabou

Hej, orkade inte skriva detta igår när jag kom hem från stallet typ vid 8.
Men jag fick Marabou, och innan våran lektion började va det en som provred honom :( hoppas INTE att han hyrs ut/säljs...
 
Vi hade fram ridning i skritt, sen trav och tog några galopper på långsidan. När man börjat galoppera med Marabou är det ganska svårt att få stopp, men det funkade väldigt bra igår! Han "visst" ju vart vi skulle galoppera så fick fatta galopp på lite olika ställen, ibland på en volt och sen rida rakt när man kom ut på långsidan.
 
Vi red inne i ridhuset, det var så kallt ute. Så det var två hinder på långsidan, och ett snett igenom! Vet att ni älskar mina paint teckningar :) xd :
Eftersom vi hopade lite olika gjorde jag inget streck och visade hur vi red haha.
 
Hinder nummer 1 vad i början av ridlektionen 2 bommar på marken. Jag trodde att Marabou var hyffsat "utbildad" i hoppning, så trodde han visste att man satte en hov imellan varje bom. SÅ på hinder 1 stannade han och gick över dom, vet inte varför han tyckte väl det va läskigt eller nåt? Sen skulle vitrava över hinder 2, och det var här han inte tänkte riktigt. Hindret bestod av 3 bommar som låg på marken, han satte ner en hov imellan de 2 första och hoppade  över de andra två.. 
Kom på det en gång till och då gick det bättre haha. 
 
Sen höjde vi så att unghästarna (marabou och Charlie) fick hoppa lite lägre i trav först. Så då blev hinder nummer 1 en bom på marken och hinder nummer 2 ett räcke, som låg på kanske 40 cm. :) Han hoppade lite högt över hindret första gången men sen blev han jätte duktig och hoppade "normalt". <3 
 
Efter det höjde vi det hindret med ett hål, och la till snett igenomhindret, första gången allt i trav. Sen glaopp imellan hinder nummer 2 och 3!
 
Ett väldigt rörigt inlägg men hoppas ni förstod. <3 FILM KOMMER!
 

Gud va fina hästar

Fux är nog en av de finaste färgerna på en häst, och föl gör det inte fulare precis. Hur söta är inte dessa fölen jag hittade hos Johanna Grant?! 
http://johannagrant.se/2013/09/15/tre-generationer-fuxston-2/
 
 
Reflex har en jättefin färg, med en stjärna i mitten. Så himla snygg är han ♥_♥
 

Hur mycket kan ni om mig?

Den som har mest rätt vinner länkning, har ca 150 läsare :)

1. Hur fann du min blogg?
2. Rider jag?
3. Tror jag på gud?
4. Min ålder?
5. Födelsedag?
6. Hårfärg?
7. Ögonfärg?
8. Har jag några syskon?
9. Vad är en av mina favoritsysselsättningar?
10. Vilken sorts musik lyssnar jag helst på?
11. Vad är min bästa sida? Är jag blyg eller framåt?
12. Några speciella talanger?
13. Vilken är min favoritfärg?
14. Vilken är min favoritmat?
15. Vilka tre ord beskriver mig bäst?


Foto 2013/2014

 

Studiedag

Hej! Idag har jag studiedag, vaknade 10 av att nån byggmaskin var utanför. Dom gör ju fortfarande om på våran gata... :/
Pratar med några på kik, ska snart äta lunch. Ikväll åker jag till stallet och ska hoppa Marabou, kommer bli superkul!! 
Skriver mer senare, u know it
 

Bilder

 

Ang designers

Vet att det är 3 pers som har "beställt" design av mig. MEN jag har varken tid eller lust att göra designers just nu. Har mycket i skolan, träningar, stallet och ja. 
Så ni som beställt design av mig har 2 val:
* beställ av någon annan
* vänta tills allt blir lugnare och jag hinner (kan dock ta lång tid, kanske nån månad...) 

Förlåt för detta, MEN som tröstlösa jag säga att det finns andra som kan göra så mycket finare designers än mig!! 


Snabbt

Orkar inte blogga just nu. Igår hade jag träning och orkade inte skriva sen, har sovit dåligt på nätterna och varit jätte trött! Idag har jag varit i skolan som vanligt, kom hem och gick direkt till mitt rum och la mig i sängen. Ligger fortfarande i sängen, har bara varit uppe och ätit. Så kommer inga mer inlägg idag, kommet imorgon istället. Tagga hoppning på Marabou imorgon, kommer bli jätte kul! :) 


Berlin konfirmation 2013

Var lite osäker på vilken konfirmation jag skulle välja, och om jag ens skulle gå på någon. Men hörde några namn som skulle gå från prolympia och bestämde mig för Berlin konfan!
När jag väl kom till kyrkan visade det sig att jag kände nästan alla, och fick reda på några som var sjuka idag, men som kommer. Så det blir nog en bra grupp!
Bra ledare osv :)
Om typ 3 veckor ska vi ha våran andra träff som kommer vara ett läger, vet inte riktigt vart det va men ca 45 minuter från jönköping med bil men vi kommer åka buss. 
Kommer bli jättekul, tycker inte gudstjänsterna är så himla roliga men det blir bra ändå :)
Berlin på sommarlovet 2014! Tjohooo
 
 

En söndag har gått

Vi var i kyrkan till klockan 1 ungefär, sen mötte vi upp pappa och Jenny och gick in på stan. Var ju där igår, men hade lite saker jag behövde som mamma betalade ;) Fick med mig 5 saker hem
Igår en vit stickad tröja från HM 199 kr!
 
Idag ett par jeans från gina tricot, skulle igentligen haft ljusblå men fanns inte i min storlek så tog gråa istället! Kostade 399, men det var 20% så ungefär 320 kr!
Ett par hel svarta tights, mina gamla va de hål i. 80 kr?
En vinröd t-shirt, alltid bra att ha :D 30 kr
En bandeau top från monki, hur snygg som helst! I pastellfärger, kostade 80 kr
Fingervantar från gina tricot 2 pack vinröda och svarta 39 kr?

En söndag har gått

Vi var i kyrkan till klockan 1 ungefär, sen mötte vi upp pappa och Jenny och gick in på stan. Var ju där igår, men hade lite saker jag behövde som mamma betalade ;) Fick med mig 5 saker hem
Igår en vit stickad tröja från HM 199 kr!
 
Idag ett par jeans från gina tricot, skulle igentligen haft ljusblå men fanns inte i min storlek så tog gråa istället! Kostade 399, men det var 20% så ungefär 320 kr!
Ett par hel svarta tights, mina gamla va de hål i. 80 kr?
En vinröd t-shirt, alltid bra att ha :D 30 kr
En bandeau top från monki, hur snygg som helst! I pastellfärger, kostade 80 kr
Fingervantar från gina tricot 2 pack vinröda och svarta 39 kr!

Mot konfaaaa



Girl night

Åker hem till Ellen och grillat och är med kompisar. Blir nog en lyckad kväll, fint väser och god mat. Ni kommer få bild uppdate men hinner inte skriva så mycket. Kommer ett ordentligt inlägg ikväll! 


Godmorgon på er

Ellen kommer hit senare och vi ska in till stan och kolla lite. Ska köpa en stickad tröja, nu till hösten. Behöver nya skor också, men det får mamma följa med och betala haha ;) 
Skriver sen!
 

En av de bästa jag vet <3

Videon är från 2011


TRÖTT.SE

Asså shit, trött eller vad
Har haft jätte mycket ansträngande pass denna veckan.
Måndag: Simma fram & tillbaka i en timme + fotboll en och en halv timme
Tisdag: Simma fram och tillbaka en timme
Onsdag: SIMMA fram och tillbaka en timme + ridning typ 3 timmar
Torsdag: Fotboll en och en halv timme
 
Helgen blir liiite lungare då vi inte har någon match förutom på tordag nästa vecka.
Fredag: Simma fram&tbx en timme 
Lördag: vila 
Söndag: vila
 
Vart lite sissådär uppdatering, men har inte orkat. Vet inte var det är med mig men jag har haft VÄLDIGT ont i huvudet typ varje dag ända sen i lördags. Vet inte om det är efter smällen på matchen, eller om jag har drabbats av migränfluss. Skämt å sido :) hoppas det blir bra snart!
 
 

Buenos diaz

Nu får som ta och va klara på våran gata, trött på att få gå omvägar! Plockar några plommon och går in och sätter mig och bloggar. Så det ska va!! 


Här ska de va en rubrik

Godmorgon! Klockan ringde för exakt en timme sen haha. Har lite längre sovmorgon idag, men E kommer lite tidigare så vi tar sällskap upp till badet! 
Slutar 15.15 idag, väldigt sent för att vara en fredag... Men det är inga jobbiga lektioner så det ska nog gå bra! 
Nu ska jag gå upp! 

O

Ridningen på Marabou

Hej, igår red jag på en häst som heter Marabou. En unghäst 5 år! 
Han var fortfarande lite ovan och inte riktigt het inriden, var väldigt svår att ställa i vänster varv och hoppade över bommarna. 
Vi hade iallafall att man skulle få in bra takt imellan hinder, som igår var bommar på marken. På långsidan var det 2 bommar man skulle få in jämna galopp imellan, på andra långsidan bara en bom, och på volterna 3 bommar i serpentin mönster!
 
Så man red över bommarna, in på volten, red över den andra bommer, in på volten och så om och om igen!
Marabou var väldit pigg och om man tog för mycket i munnen slängde han med huvudet. Han hade thodemantygel för att få stöd i tygeln, och sprang gärna väldigt snabbt med huvudet uppe i himmelen.
Men han var mysig i boxen, mysig att rida (lite studsig och springig men han var jätte söt <3 Så när vi skulle galoppera över bommarna trodde han nog dom va högre än 10 cm, så han tog hopp över dom typ som om man hoppar ett kryss. han kollade jätte mycket på bommarna, bromsade och sen 3 m innan hindret satte han fart och hoppade till haha gullet♥ 
 
Nästa vecka har vi iallafall hoppning, det ska bli sjukt kul! :D Ska hoppa Marabou, kommer bli jättekul som sagt! 
Om de är något ni undrar om, kommentera!
 SLUDDRIG INLÄGG MEN JAG ÄR TRÖTT OCH HAR ONT I HUVUDET. vad är det med mig?
 

Ridlektionen!

Hej, kommer ett längre inlägg om detta imorgon så ni vet :)
Red en unghäst, som heter Marabou och är 5 år! En lite Isabella färgad häst med mörk man, kanske lite liten för mig men hur kul som helst att rida! 
Vi hade lite rytm och volter - allt med bommar, förberedande inför nästa vecka när det är hoppning. Ska bli så sjukt kul att hoppa Marabou, pigg mot bommar så vad är han inte mot hinder då haha! 

En shot från videon, alla videos + längre inlägg kommer imorgon! Godnatt! :)



5 av allt

Fick detta i en kommentar från Stina, så vi kör!
 
5 måsten i min garderob:
- jeans i olika färger, helst stretch material så de inte blir förstora nere vid fötterna och sitter tight!
- en vit stickad tröja, gärna lite översize!
- vita LÅGA converse, så länge det inte är blött!
- tjocka sturmpor att ha på kvällen när det blir lite kallare, eller i favorit skorna!
- Halsduk, <3
 
5 plagg jag inte vill se mer av:
- bruna höga boots är inte en favorit... Ser ut som ridskor!  
- vita genomskinliga jeans, alltså så himla fult! 
- låga palladium..
- mössor med en boll uppepå, finns finare!!
- svarta tunna stickade tröjor, tjocka färgglada ska det va!
 
En tröja jag vill ha!
 

Idol mys

Har så himla ont i huvudet och ner på käken, fick en smäll på senaste matchen. Har läst läxa, men inget går att göra när man har ont i huvudet, så la ifrån mig böckerna och kollar på idol istället! 
Imorgon har vi sovmorgon så skriver något på morgonen. Slutar halv 4, sen iväg till ridningen! :D kollar ni på idol eller? :) 



läxor, läxor... läxor

Hej! Day is over, jag är hemma. Sitter och skriver på mitt teknik arbete, och ska snart börja med kemin. Satsar verkligen på NO ämnena, de är bra att ha bra betyg i dom för att komma in på djurlinjer den i gymnasiet, tex vetrinär ;)
 
Hinner inte uppdatera er så mycket, har många läxor (okej 2) men ska kunna svara på ett läxförhör och det tycker jag är supersvårt! Hinner inte öva så mycket imonn då det är ridning, äntligen!
Har inte ridit på en och en halv vecka :/ tomt
Men imorgon kör viii! 
älskar denna bilden <3

Skolgatan

Ha en bra dag! :)
Hoodtröja PÅ!

Älskar nya appen!

I dessa stunder är jag glad att jag hittade tillbaka till blogg.se. Bilder laddas upp snabbt, massa nytt! Fet stil, kursiv stil, understruket. 
Till vänster
I mitten 
Till höger
ALLT på den nya appen!! 



Godnatt alla !

Förlåt för min bloggning, men jag har inte haft tid. 
Imorgon är det tisdag
Ska kanske åka in till stan en sväng och kolla på en bok som vi måste ha i skolan. Annars händer väl inget speciellt!

Hade lovat mig själv att gå och lägga mig tidigt efter i morse. Och nu ser vi hur det gick :) Från och med imorgon! 

Godnatt! <3 

Random bild 

Sova sova

Hej, har ute skrivit något inlägg idag men har iallafall sovit typ 2 timmar, mår inte helt 100. Så kommer kanske sätta på datorn, vi får se


Raise and shine!

Vakna eller?
Måndag, lång och tråkig dag. Lite kallare ut idag, så vi får se vad jag tar på mig för kläder! Jacka idag kanske?..
Ha en bra dag!


Måndag imorgon

Har inget speciellt att säga nu faktiskt. Men vi förlorade matchen med 3-2, och jag har ont i käken och foten :) 
Måndag imorgon, skola på dagen träning på kvällen. Bad som sista lektion, sen träning haha. Kommer va helt sluuut! 
Sista inlägget för idag, tack för kommentarerna! Vi hörs imorgon! :)
 
glöm innteee!!
 

Saknar ♥

 
 

Designer!

Skrev ett inlägg om det för inte så längesen. 
Jag KAN göra egen design, men kan liksom grunderna och lite till. Emma gjorde en design till mig, den blev såååå mycket finare än vad jag kan göra!
MEN om det är någon som vill ha design kan jag göra en, men kan inte göra vad som helst på den!
Just nu är det 2 stycken som vill ha design.
1. Hanna 
2. Alicia
 
Om ni vill ha design får ni skicka bilder och önskemål till [email protected] och skicka inte "är den klar snart?" för jag gör så snabbt jag kan, och jag har annat att göra också! :)
 

Hehuhyhihohahåhähö


Godmorgon :)

Vad ska jag skriva till bloggen idag, ett långt inlägg, tips eller bara live uppdate? får se :)
Ska spela match senare idag, nu FRUKOST!
 

Kvällen

Hej!
Har ätit grillat med potatis från ugnen, gott :) 
Poppat en påse popcorn och kollat på lite bloggar, kommenterat och svarat på era kommentarer! 
Imorgon är det redan söndag, alltså hur snabbt går en vecka? Ska spela match imorgon igen med U17 laget (2 år äldre...) får väl se hur det går. Kul att de frågar om jag vill va med ialla fall!
Har faktiskt inte skrivit något inlägg tills imorgon. Men ska göra det nu, måste ta tag i bloggningen och skriva mer! 
Sista inlägget för idag, ska sova snart. Hörs imorgon!
 

En bra ridövning

Hej! Tänkte tipsa er om denna ridövningen. Hoppning!
man ställer upp 5 låga kryss
kryss så som det är på bilden, och övningen går ut på att få bra vägar, komma rakt på hindret och byta galopp! Min bild blev lite otydlig, men om ni följer strecket noga så ser ni :) Och ni ska INTE rida så snäva vägar som på bilden! :)
 
 

Bilder

 

Godmorgon haha...

Vaknade sent idag, sov jättelänge. Har ätit frukost och nu bloggar - standard :D
Idag är det lördag, vet inte vad jag ska göra. Har lust att åka in till stan men vet inte. 
Kommer uppdatering senare!

Glöm inte!

KLICKA PÅ BILDEN!
 

2-0

Hemma nu, vann med 2-0. Kändes bra :) Halsen blev tjock på typ en sekund när jag sprang så kunde typ inte andas, men det funkade xd 
Fick 4 dobbar rakt på vristen, så knölen på insidan är helt blå och röd och svullen. Men fotboll är inte en dans på rosor och man får ja lite smällar :)
Ska också "häsla" från min norska kompis Marre, han tvingade mig :)
Marius solbakken er en Grei og morsom kar som jeg liker ganske godt.

HAHA tar bort det snart.
 
Lyssnar på mysik och ska snart sova, har ätit mat från MAX, och kollat på sverige match. Godnatt! :)
 

Även fast ni är mina kompisar..

.. ger jag inte gratis länkning.
Bara om jag själv vill det!
Stör mig på det, har fått 3 meddelande på min kik malinss om jag kunnat länka deras blogg på min blogg? 
Jag har liksom inte SÅ mycket läsare så din statistik kommer flyga upp till himmelen. Och jag tycker bara det ätr störande, jag har kämpat mig upp till denna platsen och har inte fått mina läsare gratis, delat min blogg och ja.. fått fler läsare helt enkelt. Har man en blogg och bara får länkningar som gör att man får bra statstik, är det ju inte på riktigt. har man en blogg, får man fortstätta att skriva inlägg även fast det inte är många som läser i början. Sen kommer det fler och fler, några slutar kanske läsa, andra börjar...
 
Så SNÄLLA fråga mig inte om jag kan länka din blogg, jag gör det när jag vill och om du förtjänar det!
 

Finally home

Hej! Blir inte hemma så länge, klockan 16.50 är det samling till match, Taberg blir det mot denna gången.
Är lika trött som jag var i går, och borde nog igentligen inte spela men gör det ändå, vi har dåligt med folk i laget.. 
 
Planer för helgen? Inget speciellt. Idag match. Lördag... hmm... inget planerat, likaså söndag. Men ska väl va med nån kompis, ska se om Moa vill sova över. vi får se :) 
 
1 tidsinställt till sen, kanske skriver något efter matchen och det inte blir för sent! Håll koll! 
 
glöm innteee!!!

HAHAHAHAHA


Glöm inte!

KLICKA PÅ BILDEN!
 

Godnatt

Är jättetrött, skrev inlägg som kommer komma upp imorgon & i helgen! 
Vet inte om jag ska till skolan imorgon, vi får se hur jag mår när jag vaknar imorgon. Äntligen fredag, denna veckan har gått jättesnabbt och snart får jag äntligen rida igen! Gjorde ju inte det i onsdags, va iväg med skolan då så hann inte rida på kvällen :( Så på onsdag blir det!

Hoppas det är kallt imorgon, känner inte för att ha på mig en tshirt och jeans, utan tar hellre på mig en tjockare tröja - skönare och mysigare... Vill att hösten ska komma så man kan ta fram de stickade tröjorna och prime bootsen! 
 
Längtar också tills jag fyller år, det är i februari (långt kvar) men ändå, så snabbt som året gått är vi snart där :) 5 månader kvar! Då får jag äntligen ta körkort på moped och... Blir äldre!! 
 
Läsa ett kapitel i engelska boken sen släcka, godnatt!!
 

Frågestund!

Hej, fick detta som önskan, så tänkte varför inte? 
Eran bloggadress kommer at stå med sen när jag svarar på frågorna så ni får länkning för ca 170 läsare också!
 

ask.fm, bra eller dåligt?

Såg ett inlägg på aftonbladet eller vad det nu va, om ask.fm.
Jag har en sida där, men den används inte längre!
Tycker inte att man ska skaffa det, om man inte är beredd på att ta "hat" "frågor". 
Jag har inte fått det så mycket, men när man kan fråga nåt anonymt - så anonymt så man inte ens ser IP adressen - så såklart man passar på att skriva det man inte vågar skriva annars! Du kan gå in på en person du inte gillar, och skriva precis vad du vill... Good or bad?
 
 
 
 

Läsvärda inlägg!

Läs vad jag har på mig i stallet HÄR.
Läs vilka hästar jag ridit i stallet 1=HÄR 2=HÄR
Läs om Hööks nya fleece tröja HÄR
 

@home

Hej, hemma från skolan idag.

Ska vila mig i form å hoppas ja kan va med på matchen imorgon! Kollar på film och bloggar, tråkig dag kommer det bli! Kommer mer inlägg sen, orkar inte skriva mer nu haha. :)
Ska sätta mig och skriva nåra av era önskeinlägg senare, som kommer upp i helgen & början av nästa vecka!
 

Trött.se

Sängen, blev en för sen dag idag igen.. Mår inte hundra så vi får se hur det känns imorgon när jag vaknar.
Har inget att säga, mer än att ni fick statistiken att höjas mkt redan idag, thank you all😘😘

Godnatt!


Paddeldag

Hej :)
Äntligen hemma, har ätit och satt mig till rätta i soffan.
Kollat på idol och läst lite bloggar, och nu dax för min egna :)
Gick upp ungefär halv 8 idag, samling i skolan halv 9. Sne åkte vi typ 30 min till nåt ställe, där vi började åka kanot!
Hände inte något speciellt, vi lagade egen mat och paddlade ca 6 timmar.. Sitte ri soffan nu och kollar på Maria Wern. 
 
Imorgon är det skola, på eftermiddagen träning. Fryser mycket efter dagen, och det skulle inte förvåna mig om jag blir sjuk faktiskt. På fradag är det match & i helgen VILA.
Nu kommer uppdateringen bli bättre, har tid och är inte borta hela dagarna haha. Nu ska vi få upp statistiken till 150 igen, tipsa bloggen till dina vänner, din moster eller din kompis bästa kompis. Skicka länken www.sverigeponny.blogg.se och kommentera när du gjort det!
Hörs innan sleepytime, !
 

NY DESIGN

Hej, skriver detta inlägget lite snabbt.

Emma har lagt in designen och jag blev jätte nöjd, super fint! Emma finns på www.greatest.blogg.se!

Statistiken har åkt neråt denna helgen, men har inte skrivit något alls nästan. Ska ta tag i det nu, och har redan gjort 2 inlägg (kommer dock torsdag & fredag).

Imorgon ska jag iväg och paddla kanot i sammanlagt typ 6 timmar :) kommer inte ha med mig mobilen, den kommer gå sönder. Så imorgon blir inte heller någon super uppdatering, men kanske kan låna nån kompis mobil eller något... Iallafall, kommer hem 19 så ni vet!

La mig precis under mitt kalla täcke *brr* och har packat klart det sista inför imorgon. Nu ska jag sova. Vi hörs imorgon kväll! :)


pic


Putsa ditt träns!

Jag putsar så ofta jag kan, tar extra på spännena så det är lätt att knäppa upp och knäppa!
Detta använder jag när jag pustar!


Min måndag

Vaknade sent idag, så hade inte tid att blogga på morgonen.
Slutade halv 4 idag, längsta dagen på hela veckan. 
Har ingen speciell läxa, utan har kunnat ta det lungt nu på efter middan. Klockan 17,30 har jag träning, så ska byta om efter detta inlägget! 
Har så himla ont i min armbåge när jag sträcker ut och böjer den. Sprang in i ett staket med en stålpinne när jag sprang på idrotten innan, hur lyckas jag? :)
Så böjer inte den i onödan haha. 
Träning nu, kommer ett inlägg till innan jag går så ni har något att läsa, har varit dålig uppdatering idag men ska göra 2 inlägg tills imorgon. All 4 you :D
Vi hörs!
 

30 min passet

Hade somsagt Tabris idag, vi red typ i 30 minuter bara. 
Det regnade och vi red ute haha, Tabris gjorde små pirutter för att han ville ha rumpan mot blåsten hela tiden. Såg nog jättefint ut haha!
Vi fokuserade mest på övergångar och att hästarna skulle lyssna! Gick över bron och gjorde små slalom och lite såntdär.
Han gnäggade när jag kom, sen satte han igång med att flemma med läppen som ni kanske såg på videon. 
 
Har fått resten av bilderna nu sen i onsdags, så har skickat iväg dom till Emma! 
 
Är iallafall jättetrött nu, ska ta en dusch & ta på mig myskläder, kolla på TV.
Lägga mig tidigt, skola imorgon...  
 

Påväg hem

Fick rida & leda Tabris. Borde först 30 minuter sen kom barnen och skulle rida! Är jätte trött och har ont i knäna. Sitter iallafall på bussen och är hemma om typ 45 minuter!


Min ridutrustning

Fick detta som en önskan av Stina tror jag?
Jag rider alltid med väst, vare sig det är dressyr eller hoppning eler uteritt eller WE!
Tycker det är viktigt att ha, man kanske är säker på den hästen man rider men de kan bli rädda och sticka precis när som helst!
Jag har en svart väst från Steeds, kostar 899 på Hööks. Snören i sidorna så man kan dra åt hur mycket man vill, en dragkedja fram och går ner lite på ryggen ner mot svanskotan! JÄTTE skön att rida i, och den är inte hård i början då den har olika "delar". Finns i svart och mörkblå, jag har en svart.
På huvudet har jag en hjälm såklart, måste snart köpa ny då denna är för liten runt huvudet snart. haft den länge och den är jätteskön! Vart med om 6 avtrilliningar, fortfarande hel :) Sammet matrial, vet inte vart den är ifrån då jag fått den! Här ser ni hur den ser ut:
Tröja har jag underst en svart tshirt, köpt den på HM faktiskt från deras bas sortiment! ÖVer den har jag antingen en horsetröja fråmn Ullared, eller en ÖRKS tröja jag beställt i stallet men ÖRKS loggan på! 
Ridbyxorna jag har är ifrån Hööks, finns inte kvar tror jag inte. Men det finns ett par som är likadana ungefär. :) Helskodda, jättesköna! En ficka fram på högersida med dragkedja.  Har 3 par ridbyxor, men mina blå är de jag änvänder mest!
Strumporna är från CRW, köps i trepack på Hööks. Gråa med "vanligt" tyg nere vid fötterna, från smalbene och upp till där sturmpan slutar är det typ nylon. Är bra att ha under ridstövlar och chaps, då det är tunnare och det blir då inte lika varmt! De går lätt sönder, men de är helt klart priset. 99 kr för 3 par!
Skorna jag har är från CRW också, jätte sköna och snygga! Gillar dom jättemycket! :D
Använder inte spö hela tiden, men jag har ett vanligt svart i normal längd på ridpassen, från Ullared. Har 3 hopp spö, ett vinrött, rosa och svart alla är från Hööks. Det svarta;
 
Sen har jag ett långt svart spö också, dressyr spö. Fått det men chansar att det är från Hööks.
Rid handskar använder jag nästan aldrig, men på vinter har jag ett prar från Ullared. Har 3 par haha. Nu på sommaren rider jag oftast utan eller med de jag köpte från Ullared!
 
Detta är det jag har på mig när jag rider! Ibland har jag olika ridbyxor, tröjor. Men just nu rider jag i detta! När jag är i stallet kan jag ha på mig en väst eller jacka, just nu använder jag denna från Ullared:
 
Hoppas ni blev nöjda med inlägget. Om det är någor ni undrar är det bara att kommentera! :)

Påväg

Det regnar, men vad gör det när man ska till stallet! :D


Fliströja i stallet?

Haha, detta låter jättekonstigt. Men jag ska göra ett inlägg om fliströjor i stallet? 
Några av er kanske känner samma sak, eller inte alls.
 
Såg på Hööks nu att det kommit en tröja i flismatrial, vilket jag inte alls tycker är smart att ha i stallet. 
När hästarna fäller, ramlar det ju av hår och fliströjor har en extra stark egenskap att dra till sig som håren. Är väldigt svåra att få bort och man får tvätta den väldigt ofta!
 
Tycker det är osmart med en flis, mycket bättre med matrial i stil med regnjacka. Så håret trillar av och smutset fastnar inte lika lätt! 
 
Tröjan är jääääääääääätte snygg men skulle inte vilja ha den i stallet, utan bara när man red isåfall!
 

Hästar jag ridit i stallet #2

Benito
En jätte mysig häst, jättefin färg och blir jättefin när han börjar arbeta lite mer! <3
 (suddig bild)
Chicago
En pigg, framåt häst och är jättebra i dressyr och hoppning. Tävlat honom 3 gånger, rosett varje gång! Hoppar allt! 
 
 
Hampus
Ni vet väl vem det är haha. Skrivit mycket om honom på bloggen! Tävlat honom 1 gång, röd vit rosett fick jag! Lite tjurig i boxen, men jättemysig att rida, pigg och är jätteduktig i hoppningen!
Printscreen från en video från tävlingen!
 
 




Goodmorning

Hej!
Vaknade av lite regn på fönstret. 
Första september, 3 månader kvar till jul, 5 månader kvar till min födelse dag! 
Detta året har gått så snabbt! Inte gjort mycket alls, var typ 3 intensiva veckor där i somras men cupen, öland och allt. 
 
MEN idag, 1 september är det dåligt väder, det är moln och kyligt ute. Har precis kollat bussen, åker till stallet senare. Är dö hungrig så ska gå och fixa en macka nu. Kommer uppdatering seeeenare, som vanligt!
 
 

Godnatt?

Sa att vi skulle höras, here i am
Det gick att ligga i min säng, så slipper soffan;-)
Funderar på vad jag gjort idag igentligen. Typ städat, tagit det lugnt? Vi åkte till mormor och min kusin nu på kvällen, kom hem vid ungefär 8 skulle jag tro.

Har gått runt i dessa kläder hela dagen, ända till nu- pyjamas. Godnatt :)
Linne HM
Tights HM