Min ridutrustning

Fick detta som en önskan av Stina tror jag?
Jag rider alltid med väst, vare sig det är dressyr eller hoppning eler uteritt eller WE!
Tycker det är viktigt att ha, man kanske är säker på den hästen man rider men de kan bli rädda och sticka precis när som helst!
Jag har en svart väst från Steeds, kostar 899 på Hööks. Snören i sidorna så man kan dra åt hur mycket man vill, en dragkedja fram och går ner lite på ryggen ner mot svanskotan! JÄTTE skön att rida i, och den är inte hård i början då den har olika "delar". Finns i svart och mörkblå, jag har en svart.
På huvudet har jag en hjälm såklart, måste snart köpa ny då denna är för liten runt huvudet snart. haft den länge och den är jätteskön! Vart med om 6 avtrilliningar, fortfarande hel :) Sammet matrial, vet inte vart den är ifrån då jag fått den! Här ser ni hur den ser ut:
Tröja har jag underst en svart tshirt, köpt den på HM faktiskt från deras bas sortiment! ÖVer den har jag antingen en horsetröja fråmn Ullared, eller en ÖRKS tröja jag beställt i stallet men ÖRKS loggan på! 
Ridbyxorna jag har är ifrån Hööks, finns inte kvar tror jag inte. Men det finns ett par som är likadana ungefär. :) Helskodda, jättesköna! En ficka fram på högersida med dragkedja.  Har 3 par ridbyxor, men mina blå är de jag änvänder mest!
Strumporna är från CRW, köps i trepack på Hööks. Gråa med "vanligt" tyg nere vid fötterna, från smalbene och upp till där sturmpan slutar är det typ nylon. Är bra att ha under ridstövlar och chaps, då det är tunnare och det blir då inte lika varmt! De går lätt sönder, men de är helt klart priset. 99 kr för 3 par!
Skorna jag har är från CRW också, jätte sköna och snygga! Gillar dom jättemycket! :D
Använder inte spö hela tiden, men jag har ett vanligt svart i normal längd på ridpassen, från Ullared. Har 3 hopp spö, ett vinrött, rosa och svart alla är från Hööks. Det svarta;
 
Sen har jag ett långt svart spö också, dressyr spö. Fått det men chansar att det är från Hööks.
Rid handskar använder jag nästan aldrig, men på vinter har jag ett prar från Ullared. Har 3 par haha. Nu på sommaren rider jag oftast utan eller med de jag köpte från Ullared!
 
Detta är det jag har på mig när jag rider! Ibland har jag olika ridbyxor, tröjor. Men just nu rider jag i detta! När jag är i stallet kan jag ha på mig en väst eller jacka, just nu använder jag denna från Ullared:
 
Hoppas ni blev nöjda med inlägget. Om det är någor ni undrar är det bara att kommentera! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: