WARRIOR DE MARSCH

Warrior de Marsch (ior)
valack f. 2003
143,5 mkh, fux
e. Goodtimes
u. Elena
 
Hästen jag tävlar hoppning med heter Warrior de Marsch.
Ior (som han kallas) är en 143,5 cm fuxfärgad hög D-ponny, född 2003. En väldigt fin häst med bra kapacitet i både hoppning och dressyr. Hoppar högt över hinder, med bra teknik!
 (inte jag som rider)

Jag har tävlat Ior i hoppning LD, men vi ska höja till LC nästa tävling som blir i november. Han är ganska svår att rida så han får fin form, har studstig galopp och är väligt krävande i hoppningen. Har man inte tillräckligt fart mot hinderna stannar han. Han är inte så pigg till en början, så man måste rida på ganska mycket för att få upp farten.
Ior tävlade jag senast 2013-10-20, en LD clear round:
 
Ior är en ponny ni kommer att få läsa om mycket på bloggen! 

 

Klasser i hoppning

Hej! För er som undrar över LD, LC, LB, LA kommer dom här!
D-PONNY:
* 80 cm
* 90 cm
* 100 cm, 1 m
* 110 cm
C-PONNY:
* 70 cm
* 80 cm
* 90 cm
* 100 m, 1 m
B-PONNY: 
* 60 cm
* 70 cm
* 80 cm
* 90 cm
A-PONNY: 
* 50 cm
* 60 cm
* 70 cm
* 80 cm
 
LD+5= höjden + 5 cm (tex D-PONNY LD+5 = 85 cm)
 

Sunshine

<3



Hur ska en bra blogg vara?

Några punkter jag tycker att man ska följa när man har blogg :)

* snygg och stilren design Lätt att hitta kategorierna, så att man får läsa om vad man vill!
 
* svara på kommentarer man får. Även fast de inte innehåller frågor, så svara "tack" eller något i den stilen!
 
* MYCKET BILDER, seriöst. Inga bilder = inget roligt inlägg, hur bra texten än är. Bilder förtydligar också inlägget!
 
* headern kanske ingår i designen, men en header med egna bilder, som visar dig, kanske din häst. Beroende på vad din blogg handlar om!
 
* Intressanta inlägg, inte bara "hej jag äter en glass, ska snart till en kompis" utan blanda in dina åsikter, skriv om det DU tycker är intressant och inte bara för att skriva det någon annan gillar.
 

Har det bra!




PRESENTATION Malin

Hej!
Eftersom nya läsare kommit hit, tänkte jag skriva en ny presentation (har jag ens skrivit någon innan??). 
Jag heter Malin Wallin, bor i jönköping och är 14 år. Fyller 15 i början av nästa år! 
Jag ÄLSKAR verkligen hästar, och tar vara på varje timma i stallet. Har ingen egen häst, utan rider på ridskola och tycker jag lärt mig jättemycket.
Jag har ridit i 8 och ett halvt år, till en börjanpå ponnyridning, men nu tävlar jag i hoppning och lär mig nya saker hela tiden!
 
Utöver ridningen tränar jag fotboll, 2 dagar i veckan. Har spelat lika länge som jag ridit. 
Jag gillar att fota med min systemkamera Nikon D3200 med original objektiv + ett 75-300 mm. Fotar mest häst bilder, men kan bli annat beroende på vad jag behöver för bilder!
 
Min blogg kommer handla om utvärderingar av mina ridpass, massa videos, åsikter. Jag skriver de inlägg jag vill, men tar även önskemål av er som läser :) 
Massor av bilder och välskrivna inlägg. 
Om ni har några frågor kan ni kommentera, svarar på allt! :)
 
 

Info om veckan

Hej! Denna veckan kommer det inte vara bra uppdatering, nu är ni förberedda. 
Jag kommer bara skriva ett inlägg ibland, men har nu suttit och kämpat med minst ett tidsinställt till varje dag. 
Garanterat ett inlägg kl 12,00 VARJE DAG!
Efter denna veckan, kommer ni få veta vad jag har gjort. Säkert någon liten ledtråd i from av bild under veckan - vi får se ;) 
Hoppas eran vecka är grym, fortsätt kolla in här, det kommer inlägg!
 

TIDSINSTÄLLDA

Hoppas inläggen passar alla er, försökt att blanda med både häst inlägg och lite skönhet m.m. 3 nya kategorier också! 
har gjort ett inlägg per dag, & som ni ser, kommer alla inlägg upp kl 12, mitt på dagen. SKA försöka skriva något live också, men inte varje dag. Kanske bara lägger upp nån bild.
Nu ska jag sova, ska snart upp igen... Ha en bra vecka, vi hörs om exakt en vecka igen. kommer sakna bloggen! :/ seriöst, känns jättetomt att inte skriva något. Men överlever nog, det är ju bara en vecka...♥
 

ready to go

Är jätte nervös, glad och lycklig på samma gång.
NU är allt klart, förutom necessären.
de tidsinställda är klara, dock inte för hela veckan, men det får jag fixa i bilen påväg till Gbg....
Hoppas alla sover gott, det ska jag försöker göra (om jag ens kan somna haha).
Vi hörs om en vecka igen, älskade NI ♥
thats me

PUH

Skrev ett inlägg, men det försvann.. hur arg blir man inte?!? :/ Har inget att berätta om men tänkte endå ge er lite uppdatering om läget just nu. Imorgon börjar "off veckan" - det kommer alltså inte så mycket inlägg. Har suttit nu i säkert 2 timmar per dag och pumpat ut massa inlägg till er, som kommer upp under denna veckan. Kommer INTE bli så mycket live bloggning, hoppas det är ok. Usch, känns som jag tar farväl från bloggen förevigt, men det är verkligen annorlunda att inte har någon blogg att skriva inlägg på under en hel vecka. Alla timmar man lägger ner framför datorn/mobilen för att skriva, det är mycket. Och nu noll.. Kommer knappt klara mig haha. Jodå, det går nog bra :) kommer ett inlägg idag till, hinner verkligen inte skriva just nu. Har så mycket annat att göra.. Men nästa vecka kommer ni få MASSOR av inlägg, era önskningar, mina drömmar ja ALLT. har snart 15 tidsinställda - men det behövs right?. I hopp om att bli mindre stressad, satte jag på lugn musik i mina hörlurar. Nu måste jag verkligen skriva inlägg.. vi hörs !

Haft superkul

Har inte tagit tag i bloggen idag än, men har varit med E. Nu ska jag packa, skriver senare!


hollaa

Denna dagen har varit både upp och ner. Har varit glad, gått förbi killen som ropade efter mig igår med huvudet högt, och skrattat för mig själv. ;) var lite ledsen igår, men nu känns det bara löjligt
Har fått bilderna från tävlingen nu, men dom kommer inte upp förrens nästa vecka. Men EN bild får ni nu!
 
  
Han är så HIMLA FIN!
 
Dagen är iallafall slut, har varit med min kusin. Vi åkte in till stan och åt mat, kollade runt lite men hade (som vanligt) inga pengar. täckte bara till mat ;) Har förhör imorgon på SO, så övat på det också.
Annars har dagen varit riktig seg, musik på eftermiddagen både dansat och sjungit. Är riktigt trött, är förkyld så hoppas verkligen det går över på typ en dag... Mirakel om det skulle hända.
 
Bloggen står still just nu, men ni fortsätter läsa. Älskar verkligen er, och blir alltid glad av era meddelande och kommentarer ♥ 
Älskar er !! 
Denna gulliga tjej skev till mig för en stund sen, kolla hennes blogg även fast hon har paus! http://hovskrape.blogg.se
Hoppas ni alla mår bra, det gör jag. Inte tänka på allt dåligt, utan bara göra det man vill och inte påverkas av alla andra. Kram! <3
 

Aneroxia barn

Jag har tagit emot massa kommentarer om min kropp, svalt ner de ord jag vill säga tillbaka för att visa att jag inte bryr mig. Men idag är de dags att sätta ner foten, skrika ut alla ord och verkligen visa att man inte gillar det man hör :@

 

När jag var på väg ut till idrotten, spärrade några killar dörren och jag fick gå till den andra. När jag gick förbi den dörren de stod vid, öppnar de den och ropar "nemen kolla, nu gick dörren att öppna! Hejdå aneroxia barn!"

 

Alltså, respekt?? Jag VET att jag är smal, men jag förtjänar endå inte att höra sånt. Jag mår bra, så whats the big deal att stå och skrika över hela skolgården på en tjej/kille som är smal? Tycker man det är KUL?

 

När jag var mindre vågade jag inte säga emot, då jag var rädd att jag skulle få flera personer som hängde på och gav ännu mer kommentarer.  Men har med tiden fått "mer skinn på näsan" och känner mig jättestark nu. Fine, man får blickar i korridoren och ännu mer snack om mig. Men det är värt det, inte ska jag gå och ta emot "aneroxia barn"? 

 

Usch, hatar verkligen såna personer som måste trycka ner andra för att visa sig cool. Någon dag vill jag skriva ut alla namn här på min blogg, och skriva allt jag tycker om PAYBACK. Men jag är en goodgirl, så är inte lika idiotiska som dom.

 

Hela händelsen slutade med att jag ropade "hejdå fetto" tillbaka till honom. Tror ni han skämdes? Ja ;) 

 

 


VECKA 44

Hej på er :) Vilat lite nu, back on track. Nästa vecka kommer det inte vara så bra uppdatering, men säger inte vad jag ska göra. Ska sätta mig och göra massor inlägg, inte alla idag men under veckan. Kan bara säga att jag är så sjukt glad just nu! 
 
Huvudet känns bättre, men känner mig endå jättetrött. Skulle (åter igen) vilja ligga i sängen flera dagar och vila ända tills jag blev pigg igen, men icke. Nu ska jag äta (:
 

Snabbt inlägg

Hinner inte skriva mycket nu. Men kom hem från skolan vid kvart i 4, har ätit och kollat lite bloggar. Påbörjat en header, och ja gjort det jag alltid brukar göra! Orkar inte sitta vid datorn, jag är förkyld och har ont i huvudet, så det blir dålig uppdatering idag. Höll på att ladda upp en video från ridlektionen igår, fick INTE Snuitje! Men mobilen dog, och antar att man måste börja om från början då? Ridlektionen gick bra. Dock va inte hoppveckan som jag trodde den skulle vara, utan den var nästa vecka. Ska ha Ior då♥ Hoppa LC! Videon kommer senare, sen ska jag försöka skriva något mer. Men nu vet ni!
 
 
 

Stallet




ASK

När man skriver till någon på ask anonymt, negativa stötar hela tiden.
"Du är ful" "han gillar inte dig" "såg dig idag, tro inte att du är något"
tar DU åt dig om du får det på din ask?

Jag har ask, vet inte om det är bra igentligen, men när det kommer roliga frågor, är det ju kul att svara! Men varje dag läser man frågor på andras ask, sånt man inte vill läsa.
Den anonyma personen fortsätter att skriva, man svarar och då ser dom att man sett det och fortsätter. Och eftersom man är anonym gör det inget, dom vet inte vem jag är.
Nej, det gör dom ju inte. Men även att man sitter och skriver inlägg på sin blogg, status på facebook, bild på insta och berättar hur omoget det är och att man inte ska ta åt sig vad som skrivs, är det verkligen så??
ÄVEN fast man ignorerar, har man en gång läst de orden och de finns alltid där. Man går runt och tänker på det, och får nya tankar. "tänk om det verkligen är så? tänk om han faktiskt inte gillar mig.."
man blir osäker. 
 
Så om du får mycket hat på din ask, ta bort den. Även fast det är roligt att svara på endel frågor, är det inte bättre att fokusera på de bra sakerna? Hur underbar din kompis är, hur bra du har det med din häst, killen du gillar. Allt blir så myckt bättre.. 
Min ask används, men jag får inte mycket negativt, så jag har kvar den. Får jag något sånt, tar jag bort det direkt. Inte nog med att jag börjar tänka på det, så ska man inte sprida vidare så andra kan läsa det, då börjar dom prata med en om det och man blir påminnd hela tiden.
Nehe, bort med hat #skickavidarenätkärlek !
 
Alltså, ni anar inte hur trött jag är. Gårdagen har verkligen tröttat ut mig, men ändå är jag vaken nu? Vill ligga kvar i sängen hela dagen. 
Måndag idag, kommer vara/är huuuuuuur seg som helst, men på med hoodien, skönaste jeansen. TVÅ so pass på samma dag, inte en favorit.. Hörs senare!
 

Malin och Ior LD 2013-10-20

Flyttade videon till youtube. 
Är så nöjd med han <3

Ny vecka

Min vecka:
Måndag: Skola, hoppa Snuitje 
Tisdag: Skola
Onsdag: Skola, ingen ridning :/ åka till vissmålen
Torsdag: Skola
Fredag: Skola
Lördag & söndag: inget bestämt
 
haha, what a tråkig vecka. Allvarligt, måste planera in något haha.
Imorgon är det måndag, jobbigaste dagen på veckan. slutar 14:30. Hem och inte göra någonting.. Visst är det skönt, men känns endå som att jag slösar bort dagarna?
Håller på att kolla fler tävlingar på hemsidan, blir nog 2 innan jul iallafall. Bara clear rounder då jag inte gillar att racea runt för att få bra tid... Nån gång kommer jag börja med det, men inte n
 
u (:

Åh♥


Trött ? JA

Efter att ha varit uppe sen 7, klart att jag är trött. Men totally worth it, skulle kanske önskat Ior på hoppveckan imorgon också. Han var så himla duktig! 
Somnade i mammas säng när jag hade duschat. Vaknade för en timme sen, har ätit lite och nu hämtat något att dricka och ska kolla på Revolt. (tippsss!) Videon från idag håller på att laddas upp! 
Hörs later on!
Dålig kvalité men den är från instagram.. 

Tävling Ior 2013-10-20

Banan:
Ska inte säga att jag tyckte det var tur att jag inte fick Snuijte, men det va skönt då jag hittat en NY favorit. Honom vill jag ha flera gånger, IOR! Var nervös och han var ganska seg på framridningen och när jag använde spät kickade han bara, vilket visade sig på banan sen också.
Jag hoppade LD, 80-85.
När vi skulle gå ut på banan ville han föst inte gå in (pinsamtttt....) så do fick leda in mig. När vi kom in där blev han lite piggare, men efter första hindret blev han slö igen så ett stopp på hinder 2. På hinder 3 stannade han en gång, sen flöt banan på jättebra! Kom bra på alla hinder förutom 6:an, lite nära men kom endå över. 
 
Är verkligen jätteglad att jag valde Ior, han hoppar så himla fint och med bra teknik! VIDEO OCH BILDER KOMMER!

Gameday

Uppe med tuppen eller vad är det man säger? Är jäääätte trött men sitter i bilen påväg ut mot stallet. Där om typ 20 min. Banan går jag ungefär kvart i 9, sen börjar det!


Nervös

Brukar aldrig vara såhär nervös, men det hör till right?
Kollar på körslaget, och äter lite gott. Inget godis, FRUKT. Så gott!



Ändrat igen?

Vet ni, det blir tävling. Inte på Snuitje utan på Nån annan! 
Hoppas samma höjd, LD, men beroende på vem jag hoppar blir det 70, 80 eller 90! 
Alexandra följer med och fotar, så bilder kommer ! 

Snart kommer det gäster hit och vi ska äta gott. Kollar just nu på Hitta Nemo Haha. Ganska bra ! Hörs sen! <3



INGEN TÄVLINC

Blev utlottad = ingen Snuitje. 
Ingen Snuitje = ingen tävling. 
Vill inte ha nån annan, har verkligen längtat efter Snuitje och att tävla han igen, men så blir det inte denna gången heller. 
Var ett år sen jag tävlade honom, har inte kunnat eller velat tävla på det året som gått, mina knän gjorde ont. 

Avanmälan ska göras, vill tävla, men vill inte ha nån annan häst! :/



Outfit till tävlingen på söndag!

Byter inte schabrak, utan tror det passar ganska bra! Ser inte riktigt ut så som på bilden, men precis samma mönster bara med större rutor! En liten fläta i svansen, KANSKE. inte riktigt bestämt ännu. Är super taggad!!! Kommer bilder därifrån!
 
Hästen jag kommer tävla är alltså Snuitje (om jag inte blir utlottad från klassen).
* Hans träns ser ut som det på bilden ungefär, men är svart och ett annat pannband! Finns en bild där nere, men man ser inte så noga...
* Under västen kommer jag ha en svart polo tröja, och en svart klubbtröja med ÖRKS tryck på ryggen (kommer dock inte synas under västen). Men ni kommer få bilder på det live från tävlingen också!
 
OBS!! ÄNDRAT! JAG KOMMER HA ETT BRUNT SCHABRAK SOM JAG LÅNAR AV ALEXANDRA. (Hennes bild också!)



Godnatt

Poppade yutterligare en popcorn påse till, idol utröstningen började nu så ska kolla på den, sen se om det är nån annan film som går! 
Vi hörs imorgon! ♥
 

Malin & Snuijte hoppning 2013-10-16


Dagarna ni missade!

Oj, har helt glömt bort bloggen....Men nu är jag tillbaka!
Videon från onsdag laggade, och kom aldrig upp. Men den "encodar" nu, så den kommer ikväll!
I onsdags red jag då Snuitje, vi hade hoppning. Övade på vägar mest, och hoppade inte så högt. Det gick jättebra, fel galopp ibland men rättade det! 
Så är riktigt taggad inför söndag, lovar bilder därifrån! 
Igår torsdag var det bara skola, sen lung kväll, så inget speciellt att berätta där ;)
Idag, var det exakt 3 år sen morfar dog. Vid denna tiden för tre år sen låg ja i mammas säng och grät. Kommer fortfarande ihåg den dagen, och blev lite ledsen tidigare idag.. :/ Saknar han jättemycket och han var verkligen en perfekt morfar.. Saknar verkligen honom! :( 
Men efter skolan va jag med en kompis, så glömde faktiskt det för en stund (eller ja hela kvällen). Ellen va jag med, vi gick hem till mig och hämtade pengar. Sen köpte vi lite dricka, och godis och la oss i min säng och pratade om verkligen allt! 
Gick til Ekhagen och träffade A & E. Det var så HIMLA kallt, fryser fortfarande och kom hem för typ en timme sen haha.  Kollar på TV och äter popcorn och myser, det är ju fredag ;)
 
Kommer endå inte kunna vila hela helgen som jag tänkt, men roligare saker än så händer. Imorgon lördag ska jag kanske va med Ellen igen, annars får jag faktiskt hela dagen fri = vila ;). Söndag är det tävling, så godnatt tidigt på lördagen, upp typ 7 på söndagen. tror det blir tidigare tillochmed. Men det är verkligen värdt det, det är ju tävling ! Alexandra åker med, så bilder och video kommer därifrån! 

Nu ska jag poppa mer popcorn, och bara värma mig i soffan. Ska verkligen inte göra något mer idag, i mean klockan är snart halv 11, skulle ändå inte hinna. Kommer inlägg innan jag ska sova !
 
 

Stallet

Sämst uppdatering, men är i stallet. Har Snuitje ! :) ska ha teori sen hoppa, video kommer !


Nytt!






Ni kommer få se mer av hjälmen, men här var en liten sneak peak! 💕

Day is over

På med fransserumet, natt krämen och sova. För sent IDAG IGEN, tur att jag har sovmorgon imorgon!
Det jag köpte på Hööks kommer ut imorgon, klockan 12 har jag ställt det inlägget på. Riktigt nöjd med allt jag köpte, särskilt hjälmen såklart. Behövdes verkligen, och fick den för ett helt ok pris! 
Godnatt!
Någon som ska fota på söndag? =)

HÖÖKS

Hemma igen, fått i mig lite mat och har nu lagt mig i sängen med datorn för att blogga, kolla på lite häst sport och svara på kommentarer+ läsa era bloggar!
 
Fick med mig en hjälm hem, dock inte den jag tänkte mig faktiskt, men denna var så mycket skönare! Ni kommer få se den snart, eller ja, imorgon typ mitt på dagen kommer det upp.
fick inte med mig några vita ridbyxor IDAG, men ska fixa det till söndag. Köpte tofsar, mankam m.m, ni får se allt imorgon! 
Hann också in en snabbis på A6, köpte bara ett par ljusblå byxor där. Inget speciellt!
Nähe, nu ska jag kolla på 2 timmars långt ridsportsavsnitt från världscupen, skriver mer sen!
 




Gammal tävling Hampus


Håltimma = hem

Musiklektionen (profil) slutade inte som jag trodde. Igentligen skulle vi va i skolan till 15.30, men vi fick istället gå hem ungefär 10 min efter det förra inlägget! 
Vår musiklärare var sjuk, och våran vikarie hade inte planerat något så vi fick gå hem eller nåt sånt. Skönt då jag redan hade lite ont i huvudet och kände inte alls för att sitta och höra klankande på gitarrerna eller slag på trummorna, ;) 
Mamma kommer hem om typ 2 timmar, och då åker vi iväg till Hööks, men det visste ni redan. Det är typ det som händer idag, inte så rolig dag men det funkar :) tidsinställda kommer upp, hann ju göra fler nu när jag kom hem så tidigt!
 
 
vi tar den en gång till, så fin! Not a big fan om Måns, but still love the song :)

Musik

Sista lektionen... Palla!


 O

Sängen

Så skönt, kan äntligen slappna av. Sömn behövs, så släcker direkt efter detta inlägget. 
Tisdag imorgon, inget speciellt i skolan, Hööks i eftermiddag! 
Kommer några inlägg imorgon, kika in på eftermiddagen , fullt med inlägg då. 
GODNATT!




Shoppingtur imorgon!

Imorgon åker jag och mamma till Hööks. 
Ny ridhjälm behövs verkligen, så tänkte kolla på LAMICELL. Hört mycket bra om den!
Ska även köpa nya tofsar, dom försvinner ju ALLTID. behövs till tävligen nu i helgen. 
Till manen ska jag även köpa ny mankam (lyckas alltid tappa bort min) och en liten pannborste!
OCH tillsist, en av de viktigaste sakerna. Vita ridbyxor! Har inga, har faktiskt aldrig haft på typ 2 år utan har alltid kört på svarta blå eller röda. Men nu kände jag att det är dags att köpa de där älsklingsridbyxorna som man kan ha på tävling. Super snyggt!
 
Min outfit till tävlingen kommer ut senare i veckan, på fredag tror jag! Men har redan gjort det, så jag inte glömmer!

"hon är för smal"

nej det är jag inte. Istället för att gå runt och prata om mig i skolan, kan ni väl säga det till mig i stället. Ni tror att jag varken hör eller ser, men man märker det så tydligt. Så trött på er!!! 
låt min vara smal, jag mår väl bra endå.
fetton
 

My monday

Måndagen har jag klarat mig igenom hyffsat. hade lång håltimma, så det var tråkigt men ändå skönt! 
skulle vart med en kompis idag, men så blev det inte. Istället ville jag åka in till stan, men så blev det inte heller.. Har inga pengar. ;) 
Blir en kväll hemma istället. Har uppehåll i fotbollen, SÅ SKÖNT faktiskt. Behövsss!! 
Har verkligen inget att skriva, ni får mer inlägg senare.! 2 tidsinställda och live blogging såklart :D vi hörs!
 
LYSSNA, så fin låt och fin text !

5 + och 5 -

+ mitt rum äntligen städat och tillbringar mer än gärna tid där! 
+ Tävligen på söndag, är så sjutk taggad! 
+ mitt objektiv, 80-250 mm så sjukt bra!! 
+ min statistik, blir bara bättre och bättre 
+ att saker äntligen börjar klana upp, vet vad jag vill och vad jag vill ska hända!
 
- nya uppdateringen på mobilen, iOs 7. Om jag hade chansen skulle jag LÄTT gå tillbaka till iOs 6 och aldrig aldrig uppgradera den. NÅGONSIN!
- jag har för mycket kläder, så jag kan inte köpa nya xxxx
- jag har bara ETT PAR SKOR! kaooooooooooozzzz
- Trodde att det skulle bli mysigt med höst, men nej. Det är bara kallt och ysch, längtar redan efter sommaren igen..
- innan jul kommer alla prov = mycket plugg.. 
 

Min vecka

Godmorgon, här får ni min vecka!
Måndag (idag): skola, öva på spanska och engelska !! 
Tisdag: skola, plugga
Onsdag: skola, hoppa Snuitje ♥
Torsdag: skola, förhoppningsvis inte något plugg, men skulle inte förvåna mig om det kom till någon läxa. ;)
Fredag: skola, kanske bio med kompisar!
Lördag: sovmorgon, fixa allt inför tävlingen på söndagen. kanske åka ut till stallet!
Söndag: tävling, hoppa LD med snuitje
Ska någon gång under veckan försöka komma iväg till Hööks och inhandla bla ridbyxor, tofsar, ansiktsborste, mankam & schabrak.
jättekul att tävla, äntligen.. har inte gjort på länge så tog LD denna tävlingen. Förra tävlingen på Snuitje vill jag inte ens minnas, ;) 
Vilken färg tror ni skulle vara fint på Snutije? Mörkblå funkar väl ganska bra? :)
 
 

Godnatt

Nu är tidinställda klara, nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt <3
Jag minns det som igår.. ♥
 
 
 

ÄNTLIGEN

När jag fick höra att denna matchen avgjorde om vi kom 4 eller 6 i serien, blev jag verkligen taggad på att vinna. De här laget var verkligen inte värd en till vinst. Det har inte alls bra spel, utan går bara på kropp och spelar riktigt FULT. Kom hem med blått knä och 3 dobbstreck med små sår i på låret, om ni ville veta ;)
Vi spelade iallafall bra, men matchen slutade 2-2. Vi slutade 5:a i serien, inte nöjd men jaja. Nu får vi se hur det blir med fotbollen! 
 
Är helt slut, åt på McD med laget efter matchen. Nyttiga var det va ;) nej men det var gott. Är jättemätt fortfarande, tror jag åt för mycket haha.
Imorgon är det måndag och det SUGER. hatar måndagar, men slutar tidigt så det är skönt! På kvällen vet jag faktiskt inte om vi har träning, men hoppas på uppehåll, som jag skrev innan så skulle det vara skönt att bara ligga i sängen.!
 
NU ska jag kolla på tv i typ en kvart till, sen går jag och lägger mig.. Ska bara skriva lite inlägg tills imorgon, så ni får något att läsa! Vi hörs innan vi ska nana !
 

Miss you :(





Gameday...

Godmorgon. Bloggen står stilla idag, har inte gjort några tidsinställda och kommer inte hinna uppdatera förorena typ halv 6. My bad



Drömmar..

Drömmer mig alltid bort, hur underbart det skulle vara att faktiskt ha en egen häst, att kunna åka till stallet på eftermiddagen och klappa på sin häst, ge den lite äpple. sadla och tränsa och rida en sväng, i skogen eller i ridhuset.
 
Tyvärr har jag inte någon häst, och jag blir ledsen av att tänka på det. :( Jag känner inte att jag utvecklas såååå mycket när jag bara rider en gång i veckan, och det har våra egna ridlärare också sagt. (inte just till mig, utan till alla.)
man rider olika hästar hela tiden, och utvecklas inte på just den hästen man vill göra det på. Man märker inte mycket skillnad när man rider en häst, kanske 2 gånger på hösten och 2 nästa termin.
Drömma kan man ju, hoppas den slår in...
Jag vill också köpa fina schabrak med matchande pannband. Köpa de bästa benskydden om min ponny behövde det. Lägga ner MYCKET tid i stallet, på min häst för att ge hästen det bästa som möjligt <3 
 
Är lite nere denna kvällen. Är dels inte alls taggad inför match imorgon, och vet inte riktigt vad jag ska göra åt det. Blir bara jobbigt. Men det är sista matchen för denna säsongen, så himla skönt! Just nu känns det bara som att jag vill ligga i sängen hela dagarna, men det går ju tyvärr inte. :( 
Det har hänt mycket just nu, småsaker - men de är många. Har många "beslut" att ta, hoppas det blir rätt bara. Vet inte vad jag ska tycka eller göra. 
Och tyvärr kan ingen hjälpa mig heller, utan det är bara jag som kan känna hur jag vill. 
Vi får se hur det blir.
 
Jag säger godnatt, några glas fanta till sen ska jag gå och lägga mig. Vi hörs imorgon....
om du var min skulle allt vara underbart♥

MEJLADRESS

glömde helt att skriva min mejladress i fail inlägget, haha 
[email protected]!

No inspiration

Har verkligen inte någon idé om vad jag ska blogga om.
Inga ord eller tankar kommer, antar att jag är för trött typ.
Ändå borde man ju vara glad på lördagen, det är ju helg! Men nej, har inte kommit igång än - gör snart i hope
 
Tog iallafall en dusch i väntan på att mamma och Jenny skulle komma hem med Maltesers till mig, men de hittade det inte någonstans. :( 
Ska väl äta något, sen åker vi mot min kusin, ska fira henne!
Imorgon är det match, är inte taggad alls och vi är dåligt med lag. 
Förra gången vi spelade mot samma lag, fick de 7 gula kort och ett rött & vår målvakt fick åka in med ambulans = jag är rädd haha. Sista matchen på serien, sen får vi se hur det blir med fotbollen.. :/ 
 

No inspiration

Har verkligen inte någon idé om vad jag ska blogga om.
Inga ord eller tankar kommer, antar att jag är för trött typ.
Ändå borde man ju vara glad på lördagen, det är ju helg! Men nej, har inte kommit igång än - gör snart i hope
 
Tog iallafall en dusch i väntan på att mamma och Jenny skulle komma hem med Maltesers till mig, men de hittade det inte någonstans. :( 
Ska väl äta något, sen åker vi mot min kusin, ska fira henne!
Imorgon är det match, är inte taggad alls och vi är dåligt med lag. 
Förra gången vi spelade mot samma lag, fick de 7 gula kort och ett rött & vår målvakt fick åka in med ambulans = jag är rädd haha. Sista matchen på serien, sen får vi se hur det blir med fotbollen.. :/ 
 

I WANT hööks

Schabrak, 299 :-. Så himla sjukt as snyggt, skulle passa på Snuitje jättebra! vill VERKLIGEN ha!!
Grimma från JH, 139 :-. Jättefint mönster på, och snygga färger!
pannband, finns i flera färger, 199:-, lite dyrt kanske, men snyggt!
Hjälm LAMICELL, 599:-, snygg och går att ändra storleken med ett såntdär band man skruvar (hahahhaah), ska köpa!
Vita ridbyxor, helskodda. 499:- MINUS 100 KRONOR JUST NU!
 

Rubrik

Sov extra länge idag - behövdes 
Idag är det lördag, ska åka till min kusin och fira henne. Hon fyller 13! Innan det ska jag nog bara ta det lungt, måste verkligen duscha haha
Hörs senare !



Mys med familjen!

Årets första julmust!




TÄVLING vinn läkning++

Tänkte starta en rolig sak här på bloggen.
Som både ni och jag tjänar på!
Det ni behöver göra är att:
1. Skicka ett mejl och visa mig en failbild ni vill tävla med, kan vara en avtrillning, en bild där din häst gör någon rolig min osv.
2. skriv med din bloggadress i mejlet!
 
Alla bilder som skickas in kommer med, och du får länkning för ungefär 170 läsare!
 

It's friday!

Hej! Fick halv panik över att jag inte skrivit något idag, men kom på sen att 2 var tidsinställda, puh ;-)
Dagen har varit både bra men långtråkig. Inte nog med att vi började med origentering i skogan 09,10, så var man trött och skulle sen in på matte lektion direkt efter.. inte en favorit.
Kunde med stolhet lämna in min berättelse i SOsvenskan. Kändes bra, och jag har verkligen kämpat med den. Tror den innehöll vad den skulle.
 
För er som undrar, och du som kommenterade på förra inlägget om mitt lilla lillfinger och ringfingret. Jag har (jag skrattade själv hur dumt detta lät) FASTNAT i spännet i väskan, när jag skulle slänga in den i mitt skåp lite snyggt efter idrotten när jag hade bråttom. Vred till det, gjorde inget speciellt ont just då men sen tappade jag känseln i toppen av fingret, och det svullnade upp. JO det är sjukt störande att ha de ihoptejpade, går typ inte att skriva på datorn, eller när man ska skriva med en penna. Det är mitt lillfinger som är skadat :( fingret är litet, men gör ändå sååååå ont
 
Vad händer idag då? Skulle vart med 2 kompisar, men blev inte så. Vi skulle gå och äta, men kom på att jag inte har NÅGRA pengar.. Så det får bli en annan dag.
Bad mamma att köpa Maltesers till mig påväg hem från jobbet, det är ju faktiskt fredag ;)
Vi hörs senare!
 
 

Kommer snart inlägg!




Vilken övning stärker vad?

 

Träning 10 dagar

Dag 1 & 2
20 situps
20 armhävningar
10x2 bäckenlyft med varje ben
20x2 tåhävningar
10x2 knäböj
Dag 3 & 4
25 situps
25 armhävningar (på knä = 30 st)
15x2 bäckenlyft med varje ben
25x2 tåhävningar
15x2 knäböj
Dag 5 & 6
30 situps
30 armhävningar (på knä = 35 st)
20x2 bäckenlyft med varje ben
30x2 tåhävningar
20x2 knäböj
Dag 7 & 8
35 situps
35 armhävningar (på knä = 40 st)
25x2 bäckenlyft med varje ben
35x2 tåhävningar
25x2 knäböj
Dag 9 & 10
40 situps, nudda med vänster armbåge på höger knä, och tvärtom
40 armhävningar (på knä = 45 st)
30x2 bäckenlyft med varje ben
40x2 tåhävningar
30x2 knäböj

 

Jag och Snuitje 2013-10-09


Nedsänkande kommentarer

I detta inlägget är det MINA åsikter, så vill inte ha massa kommentarer om att jag har fel. Alla tycker olika.
Bilderna i inlägget är mina, både gamla och nya.

Jag har alltid haft samma hårfärg, och har hört både bra och elaka saker om den. Ja, du läste rätt. Andra människor har alltså retat mig för den hårfärg jag har.. Har tagit emot många ord, "ginger" "alla som har ginger färg är efterblivna" "gingerhead" osv..  Har jättemånga gånger velat färga mitt hår till en mer normal färg, så att det inte finns något att säga om den och inte sticka ut.
Men jag har valt att inte göra det, då jag hört från flera (bla) frisörer som säger att Min hårfärg är unik, och det inte finns många som har så. 
När jag varit och klippt mig har frisörer kommit fram med sin "kund" och jämfört min hårfärg på en färgkarta, för att kunden vill färga till samma färg. Det har hänt mig 3 gånger.
Fått många komplimanger i skolan, och när jag berättat att jag vill färga mitt hår, säger många att dom inte tycker att jag ska göra det, för att min färg är UNIK

"Malin har du ens några ögonbryn?". Oj, förlåt att jag inte fyller i dom som om det ser ut som att jag är sponsrad av nike. JA mina ögonbryn är ljusa, men vill inte ha mörka ögonbryn. Tror inte jag skulle passa i det, och vill inte va översminkad. Har hellre bara lite mascara, kanske lite concealer och lite puder. Mer än så behövs inte. Många tjejer skäms när de inte är sminkade, men tycker jag inte man ska göra. När vi frågade hur många killar som egentligen bryr sig om hur tjejen ser ut, svarade alla att de inte brydde sig så mycket om det, utan tänkte mer på personligheten med det var bara ett plus om de va söta. Tjejer klär upp sig, och sminkar över allt fel i ansiktet för att de tänker på vad andra tjejer tycker.
 
Det jag vill säga är att, istället för att leta fel på andra människor, vräka ur sig elaka kommentarer kan vi väl istället se de FINA sakera och ge komplimanger? Allt blir så mycket bättre då, du får ännu en människa som tycker bra om dig och någon dag får du en komplimang tillbaka. 
 
"fin tröja" är det så svårt att säga istället för "ful tröja"?
Om du inte vågar säga något i skolan, skriv en kommentar på instagram eller facebook, whatever. Försök att ge snälla saker till andra och få folk att komma ihåg DIG som en trevlig person!
 
Ännu värre blir det om man redan tycker att man har tex för smala ben, och sen FÅRG HÖRA detta av någon. Det är värst, och jag har själv varit med om det. Men tycker man ska va nöjd med sig själv. "Man föddes unik, men nästan alla dör som kopior." 
Skapa trender, vem vet? Anna kanske tycker dina byxor är skitfula, men 3 andra gillar dom jättemycket och köper likadana. När många har på dom, tror jag att Anna ångrar att hon sagt det och köper egna. 
 
VÅGA matcha en grön tröja med blå, ta på dig det du tycker är fint och bry dig inte om vad andra tycker. 
Medans alla andra går runt i tighta ljusblå jeans, ta på dig mjukis byxor ;)
Alla är fina som dom är, ibland får man inte tänka så mycket, utan bara göra vad som känns rätt <3
ja, jag är smal och lång. men och?`jag mår bra för det, kan vara precis lika glad som alla andra. 
Utseendet ändrar inte personligheten!
 
 
 
 

PAUS

jag och skriva verättelser är inte vänner idag. Vanligtvis brukar det gå jättebra, men när SO är inblandat och det måste vara jag form, måste inehålla gamla ord. "far" & "mor" och blabla.. PAUS
 
Satte på Belive acoustic, lung musik. Orkar inget annat just nu.
Ska skriva ett inlägg till, en del 2 på schabrak inlägget. Ni gillade det, så ni får ett nytt redan idag :) Filmen är 75% uppladdad nu, mycket på gång! 
Kika in senare under dagen, så finns det garanterat nya inlägg varje gång du kommer in här!
 
 

Ridlektionen Snuitje 2013-10-09

Hemma från skolan - men har endå inte mycket tid till bloggen. sad but true :/ svenska och SO inlämningsuppgift som ska vara klar IMORGON!!! en berättelse på 8 sidor, har bara skrivir 2 och en halv, dags att börja skriva? 
 
Igår hade jag Snuitje på ridlektionen, som jag sa att jag ville ha. Vi hade galoppbommar och fokuserade på jämna språn imellan. Snuitje var över pigg och rädd för badkaret ute i hagen, så varje gång vi kom i det hörnet fick jag verkligen kämpa för att göra hörnpasseringen haha. Efter ett tag brydde han sig inte om dom längre!
 
Först hade vi 3 bommar på A volten, formade som en solfjäder. Så man skulle hitta avstånd som passade för sin häst. Det gjorde vi i trav först, gick sådär bra! Var inte ritkvgit med med ytterskänkeln fösta gången så han föll ut, men sen gick det bra! 
På långsidan låg 3 bommar, som man travade över direkt efter volten. Först va det också tröv bommar, men sen längde vi ut som så det blev galoppbommar. Så gjorde vi likadant i båda varven!
 
I slutet av lektionen, var det en tjej som mockade i utestallet, och gick med en skottkärra och den blev Hampus och Snuitje rädda för så vi skenade iväg till halva ridbanan med tyglarna uppe vid huvudet. haha, ramlade inte av som tur va! 
 
En kompis tog några bilder, och mamma filmade så det kommer upp i ett annat inlägg snart - måste göra min svenska uppgift nu! Sorry bloggen, men plugg måste gå före bloggen :/ HÖRS SNART!
 Snuitje till höger ♥

Vilken färg till vilken häst? #1

Detta är mina åsikter, vad JAG tycker! Inget illa menat ♥
Skriver bara vilka schabrak jag tycker skulle passa!
 
* bruna hästar passar i många färger. Men de två snyggaste är nog mörkblå och vit! beror på vad man tävlar/rider! 
Två snygga schabrak till dig med en brun häst:
* vita/skimmel hästar tycker jag passar i starka färger, tex turkos och lila! Endel passar i rosa, men det beror på vad ryttaren har på sig! 
Snygg färg till dig med en vit häst!
* svarta hästar ser jag inte så ofta, men tycker det är snyggt med rött och vitt! 
så snyggt kantband!
 
 

Sovmorgon

Godmorgon, vakna eller?
Idag är senaste dagen på veckan, 15.35 slutar vi. Blir nog liiiiiite tidigare då vi har prov på sista lektionen! 
I eftermiddag sen så åker jag till stallet, får förhoppningsvis en häst jag önskat! 
Ska filma en video idag, är nog kul md lite omväxling! 
Nu måste jag gå upp, TIDSINSTÄLLT KOMMER




Godnatt lovers!

Vet att det är några/någon , av er som läser därute, som inte gillar vad jag skriver, men är det så svårt att stänga ner min blogg då? Bara onödigt av er att kommentera "du är fin men gillar inte din blogg" "tråkigt att läsa". Fine, klicka på kryss innan du dör av tråkighet :)
 
Åkte till mormor nu på kvällen och fikade, myste med Sanny. Var duktig och ta med mig läxan och öva, kanske inte så länge men alltid något! Kemi prov imorgon, känns bra faktiskt, bara liiiiiite krångligt med H+, joner, syrebas bla bla bla... Vetrinär var det jag skulle bli ja
 
Ut till stallet imorgon, kommer anmäla mig till klubbhoppningen den 20 oktober. blev ju något fel förra gången jag skulle anmäla mig, men nu försöker vi igen! Säger inte vem jag önskar/höjd, det får ni veta när allt är klart! Kommer ha med mig en fotograf, så SÅKLART kommer bilder därifrån :)
 
men ja, åter till imorgon. Börjar en timme senare, så kan ta det lungt på morgonen, men klockan står ändå på 06.55, vaknar inte annars. 
Börjar med ett favoritämne - spanska. Inte så lätt, men kul att kämpa lite för att lära sig det man vill! Just nu jobbar vi om väder, inte så jättekul men det funkar.
 
nähe vad babblar jag om, ska försöka fixa designen, men har ingen ork till det & det finns andra saker som går före det. SNART!
fööööör sent i säng idag igen, men nu säger jag Godnatt <3
 


Finaste älsklingen <3

oredigerade
 

Massa bilder!

 

min tisdag

Höll på att glömma vad det var för dag idag haha. Skolan var ganska lung, tisdag är en dag jag varken har idrott eller träning jätteskönt!
Ikv blir det bara plugg, jag har kemi prov imorgon som jag måste öva till.. Ja, blir en ganska tråkig eftermiddag/helg, skulle åka till stan men vi får se hur det blir med det! Känner verkligen inte för det just nu! 
 
Hoppas också att jag ska anmäla mig till sjöis idag, måste göra det innan det tar slut och det är bara en vecka jag kan på hela sommaren! Såg att 27 var fullbokad, så måste kolla upp det! skiiiiit också!
 
Kemi boken väntar, prov på ca 30 sidor... Skriver mer sen!
 

Bild från konfan // ++

TV, snart börjar tonårsbossen (favorit). Mamma har iPhone 5 nu, *avundsjuk*. 



Hej allihopa!

Ny design är på ingång, så snart blir det ännu nyare här på bloggen! 
Den design jag har nu, kommer ändra färger osv. Men den får va såhär sålänge - enkel och lite mer hemlig, man ser inga bilder i headern och ja.
Ville dock ha en från Emma, dom blir ju så himla fina, men det skulle ta lång tid, så försöker göra en själv!
 
Skolan slut, kändes som denna dagen vart den segaste. 
Idrott på sista lektionen i SKOGEN, origentering... Jobbigaste var att gå hem därifrån haha. 
Ikväll blir det ingen träning, vet inte varför. Men det passade bra, har prov på onsdag som jag måste öva till. Kemi.. En annan klass har skvallrat om vad provet handlar om, så vet vad jag ska öva på ;) En labb måste man göra också, känner mig säker även där :)
 
Håller på att kolla på sjöis, platserna tar slut SJUKT snabbt, men har bestämt mig för en vecka jag vill gå, bara att få med mamma att godkänna och så! Ännu mer att se fram i sommar, läger, stockholm ja you name it. Men typ mer än ett halv år kvar så mycket kommer hända haha. Men det blir kul, hoppas & tror jag! 
 
På onsdag blir det stallet igen, känns som det var en evighet sen jag var där. Becka 42 (nästa vecka) är min onsdagsridning flyttad till måndagen samma vecka. Joan Lynce skulle komma, och då fick vi flytta på oss ;) 
 
nähe, nu ska jag rensa garderoben, se om jag behöver ny jacka, och prova skor. Hörs senare!
ÄR DET BARA JAG SOM SAKNAR SOMMAREN?

TESSIE

Vill så himla mycket ha kläder från Tessie, vad jag sett på bloggar så är kläderna så sjukt snygga!
Vill verkligen ha dessa byxorna, och tröjan med vingarna! Lite speciella mönster, designer och aaah bara så grymt snygga!
(bilderna är från Nellie Berntsson)
015 (543x800)
byxorna har snygga detaljer, på bakfickorna är det små pärlor, finns i flera färger. vill verkligen ha!!
Tröjan är klassisk grå, jättefin under en skinnjacka och med ett snyggt tryck på baksidan. Längre fram!
009 (508x800)

Min helg

Åh jösses! Kan äntligen slappna av efter dessa 2 dagar. Låter inte alls som att man hinner med mkt på så kort tid, men jo det gjorde vi... 
Åkte ifrån kyrkan klockan 10 igår. Platsen vi skulle vara på hette Haurida (?). Det var ganska litet, men mysigt. Precis jämte låg en kyrka, och vi bodde i ett hus som låg jämte kyrkan haha. 
Först körde vi lite övningar, typ alla sa sitt namn, vi körde varuhuset och lite såna "lekar", för att lära sig alla namn. Sen fick vi fri tid, att prata med alla andra om vad man ville :) 
När vi pratade kom en ledare in och sa att det var mat, då hade några varit och köpt pizza haha. Säkert 25 stycken, var super gott! Sen gick vi till kyrkan, och Per berättade om psalmboken, hur man hittade i den osv.. :p
 
Sen hade vi fri tid igen, spelade lite kort och pratade, lärde känna alla ännu mer! Vid 8 ungefär (?) åt vi igen, tacos blev det denna gången. Sen gick vi ut till kyrkan igen, och detta va de skönaste ! Alla fick lägga sig på en bänk, och så släcktes hela kyrkan ner... En tjej spelade på pianot, höll på att somna. Jättefint!♥
Blev ganska sent för endel igårkväll, men somnade ungefär vid 1 kanske. några tjejer låg upp och pratade heeeeeela natten typ, till 5 eller något.
 
Idag väcktes vi klokan halv 8 ... pumpa ut luftmadrassen, packa och ställa iordning bord och stolar igen. Äta frukost, sen åkte vi hem till kyrkan igen, var med på gudtjänst, fast det var någon mässa eller något idag. Lyssnade på allt, förstod typ ingenting men snart så :) Fick en bibel, sen va detta lägret slut!
Jag har emassa bilder, men har dom andra på mobilen. Dom kommer upp!
 
 

Godmorgon på er

Vaken "tidigt", ja jag brukar sova till typ 10 på lördagar. 
Men inte idag, ska iväg på konfa läger! Samling 10 inne vid kyrkan, måste ta bussen in... Så den går om ca 40 minuter. Kommer bli jättekul, inte så mycket uppdatering. Tror inte jag hinner det haha. Men filmar lite, som kommer ut på söndag! 
Hoppas ni får en bra idag, idag fyller min pappa år också! grattis grattis! :)
 

Bonarelli

Hej! :)
MIN BLOGG.SE FUNKAR INTE, OCH JAG VET INTE VARFÖR
appen har vart nere idag (är det bara min?) och mina inlägget kommer inte upp. Har ingen aning vad som är fel?
Slutade för en typ timme sen, har ätit men inte så mycket, ska du till Bonarelli senare! Vet inte riktigt när, men ikväll någon gång!
Ska fixa ny design, med lite höstigare känsla. vi får se hur den blir.. :)
 

true..

Här är sanningen, jag växte upp. jag slutade låta folk behandla mig som skit, jag accepterade hur endel folk är...
asking a question you already know, just to see if the person lies, agree ?
 
 

Från nu, och ett år framåt

* 5-6 oktober, nu i helgen
ska jag och mina kompisar åka på konfaläger. Ska bli jättekul! Vet inte riktigt vart det är, men en natt övernattning, umågs med kompisar... ja det blir kul :)
 
* tävling 20 oktober
Får anmäla mig igen, vet inte vad som hände... Men tävling kommer det bli!
 
* 24 december
jaadu, julafton!! har redan skrivit ner saker jag vill ha, bara för att jag ska inte ska "glömma bort", men inte heller köpa det innan jul. Roligare att få sakerna!
 
* 4 februari
Min födelse dag. Ett minus är att det är så himla nära jul, så alla saker man önskar sig, har man redan fått... så det blir suprise vad som är i paketen !!
 
*13 juni
SKOLAVSLUTNING! 
 
* 14 juni
åker jag och Ellen till Stockholm, vi ska BARA kolla på one direction *host*, skojar bara, shoppa också såklart.. Hörde att VS butiken skulle va färdigbyggd då... oupssss, det var synd ;) ...
 
2013 har gått jättesnabbt, mycket roliga saker har hänt, och mer sak det bli dehär 2 månaderna som är kvar! Även 2014 kommer bli kul, jag fyller 15, det känns mycket mer vuxet på nåt sätt! Pratar också om att färga håret, hoppas verkligen jag kan det. Lite mörkare än min hårfärg. Vill, men endå inte... Vi får se!
Nu ska jag sova, inställda kommer upp imorgon, hinner verkligen inte uppdatera i skolan. Börjar sent, så kanske kan skriva något på morgonen. 
På kvällen ska jag till Bonarelli, gott :D 
Godnatt!
 
sommaren 2012

Ridlektionen Chicago

Igår red jag Chicago, igen! Mamma filmade inte, vet inte varför haha. 
Men vi övade på förvänd galopp + en sväng. :) 
Så vi red galopp på lånsidan, förvänd då. Första gången fattade inte Chicago men sen gick det jättebra! När vi kom till sängen saktade han in lite, vet inte om det är för han är lite osäker sen senaste gången han gick omkull, vilket inte va så längesen... 
Anmälde mig också till tävling den 20 oktober, så det blir kul :) Vem jag ska ha, höjd osv får ni veta längre fram!
Love you <3
 
gammal bild !!!! 

MASSA snygga höstskor!

Hur kommer det sig att uggs alltid är så himla fula på bild?!
(samma sko 2 gånger, mönstret är så fiiiint!)

Torsdag

Hej! Hann inte med att uppdatera varken igår eller imorse.. Hade 2 prov idag som jag va tvungen att öva på, och försov mig idag hehe.. :S
Slutade iallafall 2 idag, var jätteskönt så kom hem tidigt. Vet inte riktigt vad jag har gjort, ätit lyssnat på musik. ? Ska snart gå (GÅ) upp till planerna, ska träna. Inte jättetaggad, är väldigt trött .. Men det blir bra :)
tidsinställda kommer upp!
 

Hur snygg?!?!


plugg, plugg, plugg

Det tar aldrig slut! 
Idag har varit en bra dag, hänt roliga saker i skolan och har inte haft någon såndär super jobbig lektion. Imorgon har jag sovmorgon, skönt :)
Tog faktiskt en paus i alla skolböcker nu, ska kolla lite bloggar och sköta om min egen! Ikväll ska jag inte göra någonting, ska bara va hemma och VILA. klockan är ju redan 5, men ska fortsätta sitta här i soffan, det är jag värd! ;) 
Imorgon ska jag till stallet och rida, Chicago tror jag det blir!  
 

Tisdag

Godmorgon!

Ni undrade om vad jag mejlade om med hs, tyvärr får jag inte säga något. :( men ni får såklart veta när det är klart!

Nu ska jag gå upp, börjar om exakt en timme med slöjd... Inte så kul, men endå ett chill ämne att ha på morgonen :) Tror vi skulle va i data salen idag, så det blir kul! 
I eftermiddag hoppas jag att jag och mamma åker ner till stan, måste ha en ny jacka! 

Nähe, ha en bra dag :)